Afla ce spune incaltamintea despre tine

Botine
Sa porti o pereche de botine nu este o decizie pe care o iei usor. Acest gen de incaltaminte transmite un mesaj sexy, indraznet si curajos. De asemenea confera un look de fata rea, dar chic. Poarta-le la adevarata lor valoare alaturi de pantaloni skinny si un top asimetric. O bratara cu tinte va completa look-ul. Daca te gandesti sa le porti cu o fusta, inveseleste tinuta cu o pereche de colanti cu model.

UGG
Au fost ignorate si apoi iar descoperite. Sa le porti astazi e o declaratie de non conformism. Le-ai purtat cand nu erau cool, le-ai purtat cand erau pe val, iar acum sunt atat de confortabile incat nu poti sa te mai desparti de ele. UGG-urile merg cu orice, de la jeans la colanti.

Balerini
Sunt o imbinare perfecta intre confortabil si stil. Balerinii dau un aer feminin oricarei tinute, de aceea sunt preferati de majoritatea reprezentantelor sexului frumos. Se potrivesc cu o pereche de jeans skinny si o camasa cambrata. Completeaza tinuta cu blazerul preferat.

Tenisi
Cand vine vorba de tenisi si decizi sa-ti achizitionezi o pereche Vans, inseamna ca ai o doza de skater in tine. De asemenea, ai o personalitate relaxata, prietenoasa. Datorita stilului tau lejer, oamenii pot relationa foarte usor cu tine. Vans merg cel mai bine cu o pereche de blugi cu aspect uzat sau prespalati.

Tocuri
Fiecare femeie trebuie sa aiba in garderoba un model clasic de pantofi cu toc. Sunt o optiune sigura, care nu da gres niciodata. Sunt purtati de cele care vor sa se simta feminine, fara a-si neglija stilul personal. Poti alterna materialele din care sunt confectionati: piele, piele intoarsa, imprimeuri exotice. Se pot purta la orice, de la fusta-creion pana la boyfriend jeans.

Cizme inalte
Cizmele inalte portretizeaza o femeie cu bun gust, interesata de moda. Ea va purta intotdeauna aceste cizme ca pe o afirmatie si o asumare a statutului sau. Culorile cele mai potrivite sunt maro inchis sau negru. Indiferent de stilul abordat, cizmele inalte vor arata senzational cu o fusta.

Platforme
Prezente in primul rand al modei inca din perioada disco, platformele nu s-au demodat niciodata. Purtandu-le lasi sa se inteleaga ca te simti tanara, prietenoasa si mereu la curent cu ce se poarta. Le poti alege intr-o culoare puternica si poti completa cu o tinuta de o singura culoare. Alege si o esarfa de culoarea platformelor.

Flip-flops
Imediat dupa ce a trecut vara simti ca iti e dor de papucii tai. Foarte usor de purtat si extrem de comoda, incaltamintea de flip-flop este ideala pentru weekend-uri sau iesiri relaxate. Nu le purta sub nicio forma la birou! Se asorteaza cel mai bine cu o rochie lejera.

Pantofi tipatori

Vrei ca toata lumea sa stie ca ai chef de distractie? Poarta o pereche de pantofi ornati cu paiete, strasuri sau pene. E cea mai simpla modalitate de a-ti arata latura de petrecareata. Poarta-i doar in club sau la petreceri, in niciun caz la locul de munca. O rochie neagra va scoate in evidenta "bijuteriile" din picioarele tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu