Afla cum sa iti revigorezi parul uscat

Îngrijirea părului trebuie să fie una dintre priorităţile oricărei femei, în materie de frumuseţe. Părul uscat este consecinţa acţiunii unor factori dintre cei mai diverşi, precum: acţiunea solară, diferenţele mari de temperatură, poluarea atmosferică, plăci de păr, ondulatoare, foen, vopsea de păr etc. Aspectul uscat al podoabei capilare poate fi înlăturat prin aplicarea unor măşti hidratante, recomandabil cu migdale, care trebuie lăsate să acţioneze mai multe minute pe părul acoperit cu o căciuliţă de duş. Apoi, se recomandă şamponarea şi utilizarea balsamului de păr concepute special pentru părul uscat.

Folosirea cât mai rară a fixatoarelor, gelurilor şi a spumei de păr garantează revigorarea capitalară. Folosirea produselor naturale pe post de balsam este de asemenea un element esenţial pentru hidratarea părului.
În acest scop, berea, maioneza, produsele fără alcool - sunt cele mai potrivite.
Dacă este posibil, este util să nu mai folosim foen-ul pentru ucarea părului după baie, ci să lăsăm părul să se usuce singur.
Părul uscat este foarte fragil şi necesită o atenţie sporită. De aceea, trebuie pieptănat cu blândeţe, atunci când este uscat şi nu trebuie forţat şi expus (vreme îndelungată) factorilor menţionaţi anterior.
Nu în ultimul rând, pentru revigorarea părului este necesar să apelăm la un regim alimentar echilibrat şi sănătos, întrucât părul uscat poate fi şi o consecinţă a dezechilibrului organismului.

0 comments:

Trimiteți un comentariu