Afla cum sa slabesti ca un barbat

Iata patru lectii pe care le putem invata de la barbati si care ne pot ajuta in lupta cu kilogramele.
1. Ei ridica greutati
Atunci cand merg la sala de forta, barbatii nu se incurca cu stepper-ul, banda de alergat ori bicicleta eliptica; ci trec direct la parte "grea" - aparatele cu greutati.

Exercitiile cu greutati au doua efecte simultane: reduc stratul de grasime si dezvolta musculatura.
Atentie! Daca te decizi sa faci diverse exercitii cu greutati cere intotdeauna sfatul antrenorului de fitness, inainte!

2. Ei nu folosesc mancarea drept terapie
Nu este un mit faptul ca femeile se "consoleaza" cu o ciocolata sau o inghetata atunci cand sunt suparate sau deprimate. Specialistii spun ca femeile sunt de doua ori mai predispuse la depresii, decat barbatii, iar dulciurile sunt remediul cel mai frecvent. Drept consecinta, kilogramele se aduna.
Solutia: cauta alte metode de relaxare. Uita-te la iubitul tau si alege de la el activitatea care te poate ajuta: un joc, un film, un CD cu muzica, un masaj, o repriza la sala de fitness orice altceva in afara de mancare.

3. Ei isi fac timp pentru propria persoana
O diferenta majora intre femei si barbati se identifica la nivel emotional. In general, barbatii au aceasta capacitata de a se detasa mult mia usor de probleme, de situatii. Pentru a evita crizele emotionale, va trebui sa inveti si tu sa abordezi cu detasare situatiile tensioate, pentru a nu mai ajunge in momentul in care sa apelezi la dulciuri.

4. Ei nu renunta la mancarurile preferate
O dieta de slabire este crunta pentru orice femeie, pentru ca, in primul rand, presupune renuntarea la diversele meniuri preferate (fie ca sunt cartofii prajiti, pizza, paste ori tocanite). Barbatii, in schimb, nu se dezic de preferinte, nici macar atunci cand isi propun sa slabeasca, deoarece pentru ei, foametea nu este o solutie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu