Afla totul despre fanteziile sexuale si ce spun ele

Sexul cu o celebritate
Daca ai aceasta posibilitate, poti incerca. Desi sansele sa ajungi in patul unui Jerry Butler sunt mici, ar trebui oricum sa te gandesti daca vrei sa apari pe paginile ziarelor de scandal. Acest sfat este in special valabil daca celebritatea se afla in proximitatea ta si fantezia nu este tocmai neintemeiata.Este cea mai inofensiva dintre fantezii, si probabil cea mai comuna.

Motivul principal pentru care te agati de o personalitate atunci cand faci sex, conform specialistelor, este acela ca este o modalitate sa te concentrezi asupra actului si experientei, in cazul in care esti distrata de lucruri ca probleme la serviciu, facturi sau copii, ceea ce inseamna ca este o practica sanatoasa, atata timp cat nu este permanenta.

Sex rapid
Se refera mai degraba la sexul cu un barbat cu care nu esti intr-o relatie, si cu care nu ai alta legatura, fara sentimente, ci doar fizic. Este ceva ce nu se intampla in mod normal, iar recomandarea ar fi nici sa nu se intample, pentru ca este mai greu sa faci asta decat sa visezi. Mai ales ca daca este vorba de cineva cu care urmeaza sa te mai intalnesti (in lift de exemplu, sau atunci cand aduce corespondenta), s-ar putea sa fii exagerat de stanjenita, amintesc expertele.
Poti incerca insa sa faci asta cu partenerul tau - spontan, rapid, cat o pauza de masa, viata voastra sexuala s-ar putea revigora.
Faptul ca fantazezi la asta poate insemna ca te-ai plictisit de ce ai facut pana acum si ca ai nevoie de varietate. Nu inseamna insa ca trebuie sa te sperii, nu te-ai saturat neaparat de persoana de langa tine, si a interventi o monotonie pe care o poti rezolva.

Exhibitionism
Este o fantezie excitanta, dar care are consecinte la momentul aplicarii. Puteti fi arestati pentru sexul in public sau imaginile cu voi ar putea ajunge pe internet la dispozitia tuturor.
Sexul in public poate fi o experienta foarte puternica si cu siguranta de neuitat (mai ales ca sunt nenumarate posibilitati), dar este ceva rezervat unor spirite aventuriere, care isi asuma riscuri. Pe langa interpretarea evidenta ca ai nevoie de ceva care sa te scoata brusc din realitatea de zi cu zi, aceasta fantezie se bazeaza si pe ideea ca o experienta care implica un anumit pericol va va apropia mai mult.

Privitul altui cuplu
Mai mult experti cred ca aceasta este o forma buna de preludiu. Este o dovada de curiozitate din partea ta, mai ales ca in afara de filme, nu stii cum arata din exterior un cuplu.
Sfatul este ca daca te simti in stare sa incerci. O posibilitate ar fi cluburile de swingeri, sau poate ai un cuplu de prieteni mai deschisi. Pe de alta parte, subliniaza o autorea, anonimitatea este cheia. Pentru ca ceea ce ar putea parea excitant in fantezie, devine complet inexcitant in realitate. Si sa iti vezi prieteni buni, care sunt un fel de membri ai familiei, facand sex, poate fi calea cea mai sigura pentru a-ti pierde apetitul.

Sa te filmezi in timp ce faci sex
Este o cale mai cuminte pentru a indeplini fantezii ca voyeurism sau exhibitionism, pentru ca ai intimitate. De aceea femeile sunt mai inclinate spre a incerca aceasta fantezie inaintea altora. Este un fel de jucarie sexuala cu care femeile mai cuminti se pot adapta repede.
Daca alegi sa faci asta inseamna ca ai incredere in partener, pe de alta parte, undeva si pericolul ca la un moment dat poti pati ca Paris Hilton si sa ajungi subiect fierbinte pe youtube iti ofera o doza de excitare, si iti satisface partea aceea care doreste sa fie aventuriera, "periculoasa".

Sexul prin telefon
Iti doresti sa spui ce ai vrea sa ti se faca in timpul actului sexual si nu ai curaj, drept pentru ca visezi la o "partida" la telefon, unde veti fi fortati sa verbalizati totul. Iti vei testa si timiditatea. Este genul de fantezie prin care in primul rand ajungi sa te cunosti pe tine, si apoi partenerul si dorintele tale. In acelasi timp ii dai si lui ocazia sa afle ce iti place. Aceasta fantezie are la baza nevoia de a te pune la incercare sa devii impacata cu partea ta erotica. Este, potrivit specialistelor citate, cea mai "hot" dintre toate, si cea mai sigura si comoda.

1 comments:

dildo jelly spunea...

toata lumea are fantezii fie ca e femeie sau barbat dar unele dintre acestea uneori pot deveni realitate

Trimiteți un comentariu