Afla totul despre ingrijirea buzelor

Aspectul tânăr al chipului este redat de întreţinerea buzelor, iar trăsăturile pline şi ferme ale acestora ascund vârsta reală, arată studiile. De exemplu, buzele unor personalităţi precum Angelina Jolie sau Scarlett Johansson creează impresia unui chip mai tânăr decât în realitate. În aceste condiţii, este util să aflăm câteva metode de îngrijire a buzelor, care constituie totodată cea mai sensibilă zonă a feţei.

Pentru a menţine tinereţea şi sănătatea buzelor, trebuie să le hidratăm regulat şi să le protejăm de factorii exteriori, iar cosmeticele hidratante şi hrănitoare pentru buze nu trebuie să lipsească din poşeta unei femei.
Atunci când cumpăraţi produse pentru îngrijirea buzelor, nu uitaţi să vă asiguraţi că au efect hidratant, aşadar, dacă vreţi să aveţi buze frumoase şi sănătoase o perioadă îndelungată. În acest sens, există o paletă largă de loţiuni, rujuri, balsam, luciu şi tratamente destinate buzelor.
Acţiunea solară şi factorii poluanţi atacă pielea şi mai ales buzele, motiv pentru care este indicat să folosim măcar un strugurel înainte de a ieşi din casă. De asemenea, trebuie să avem grijă la expunerea solară prelungită şi la variaţiile de temperatură, care îmbătrânesc tenul şi buzele şi duc la apariţia prematură a ridurilor. În ceea ce priveşte buzele ridate, cercetătorii au ajuns la concluzia că acestea prezintă, în general, mai degrabă o predispoziţie genetică decât o vulnerabilitate la soare, poluare sau alţi factori externi, aşadar este necesar să acordaţi o şi mai mare atenţie îngrijirii, dacă aveţi rude cu buze ridate prematur.

0 comments:

Trimiteți un comentariu