Drame pe care persoana de langa noi nu le intelege

Aniversari
Cand un barbat uita cu desavarsire data la care ati devenit oficial un cuplu, atunci merita sa fie tratat cu raceala. Ce se intampla daca uita aniversarea a cinci luni de la primul sarut? Femeile pot genera adevarate certuri daca iubitul uita data cand s-au tinut de mana pentru prima oara. Da, este suparator sa uite ziua ta de nastere sau data aniversarii voastre, dar nu ai voie sa te crizezi daca habar n-are cand e ziua motanului tau.


Lacrimi
Barbatii varsa cateva lacrimi la o inmormantare sau cand simt o durere fizica foarte mare, dar cam atat. Foarte rare sunt momentele cand un barbat varsa lacrimi, si atunci cand o face este dintr-un motiv bine intemeiat. De aceea el nu va intelege niciodata cum poti sa plangi cand vezi un batran singur, o pisica fara stapan sau cand o cearta devine mai serioasa. In aceeasi categorie intra si filmele siropoase.

Sunt grasa!
Atata timp cat este cu tine, iubitul tau te place asa cum arati, chiar daca s-ar putea face imbunatatiri. El nu va sesiza niciodata perioada in care te simti balonata si te crezi cea mai grasa fata din lume. La fel, nu va intelege de ce trebuie sa te schimbi de 6 ori inainte sa iesiti in oras, pentru ca nimic nu-ti vine bine si te simti grasa.

Amici
Femeile pot mentine legaturi de prietenie cu fost colegi de munca, vecini din copilarie sau sora fostului prieten, toate din diverse obligatii. Iubitul tau nu va intelege scopul intalnirii cu o persoana pe care nu ai mai vazut-o de ani buni, in special daca nu-ti face prea mare placere sa o revezi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu