Lucruri care nu ne plac la barbati

Egoismul
Multe dintre reprezentantele sexului frumos susţin că partenerii lor sunt adesea prea individualişti şi nu ţin cont de opiniile şi dorinţele lor. Participantele la sondaj au adus în discuţie frecvente situaţii în care iubiţii lor nici nu se sinchiseau să le ceară părerea în probleme care priveau cuplul, în ansamblu.

Un alt lucru deranjant la bărbaţi s-a dovedit a fi indiferenţa pe care o manifestă mulţi dintre ei vizavi de familia partenerelor, în condiţiile în care sunt totuşi foarte grijulii cu familia de provenienţă, arată sondajul.

Multe femei consideră că vasele murdare sunt o reală problemă şi sunt foarte lezate de faptul că partenerii lor fie nu spală vasele la timp, fie se aşteaptă ca numai ele să se ocupe de acest lucru. Mare parte din vină par să o aibă chiar soacrele, care, în calitate de mame, şi-au obişnuit băieţii să li se facă toate treburile.

Apoi, urmăritul meciurilor de fotbal cu televizorul dat la maxim este un alt motiv de nemulţumire. Deseori, femeile interpretează că această activitate este mai importantă pentru partenerii lor decât ele sau copiii.

Mulţi bărbaţi tind să uite pe unde şi-au lăsat lucrurile (în special instrumentele), iar apoi dau vina pe partenere că le pun lucrurile "aiurea" când fac curăţenie. Femeile, desigur, spun că "aiurea" înseamnă, de fapt, "în ordine", şi că nu ar fi o idee rea ca partenerii să le ajute uneori la curăţenie şi să-şi facă un dulap al lor, unde să-şi depoziteze obiectele.

Credinţa anumitor bărbaţi că munca lor este mai importantă este o altă cauză a nemulţumirilor feminine, derivată, adesea, din cea enunţată la punctul 1. Cariera şi imaginea în societate înseamnă foarte mult şi conduc, uneori, la neglijarea partenerei, potrivit respondentelor sondajului.

În altă ordine de idei, bărbaţii care susţin sus, tare şi frecvent că femeile sunt nişte şoferi deplorabili sunt enervanţi pentru partenerele lor, care îi etichetează ca fiind aroganţi şi uşor misogini.

Criticile şi situaţiile stânjenitoare în public le irită, de asemenea, pe femei, iar cele care se confruntă cu acestea ajung să evite ieşirile în oraş cu partenerul.

Din comoditate, mulţi bărbaţii fac pe neajutoraţii şi lasă greul pe seama partenerelor, în situaţii care nu îi atrag în mod special. Soluţia ar fi o împărţire echitabilă a sarcinilor.

În ultimul rând, femeile susţin că ar fi mai fericite dacă, în loc să vorbească despre cum se fac lucrurile, bărbaţii ar lua mai multă atitudine şi ar pune în practică toate teoriile interesante despre orice problemă care intervine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu