Relatia pe internet

Retelele de socializare (hi5, facebook, twitter) devin un atu important in dezvoltarea de noi relatii dar si de testare a fidelitatii partenerului. In presa straina apar tot mai multe povesti despre relatii care s-au destramat dupa ce unul dintre parteneri a fost prins, on line, ca are o aventura.

Poate una dintre cele mai mari probleme ale acestei manii on line este faptul, ca la un moment dat, oamenii nu mai sunt capabili sa discearna realitatea de virtual si viata privata de viata publica.
n acest sens, diverse vedete (internationala dar si autohtone) si-au exprimat dezacordul in ceea ce priveste povestirea unor detalii intime, prin aceste site-uri.
Prietenii virtuali devin astfel tot mai multi, in timp ce numarul oamenilor care stau langa tine se reduce pe zi ce trece.
Si pentru ca vrei ca si prietenii de pe net sa stie, in fiecare moment, cum o mai duci, te simti datoare sa-ti actualizezi profilul cu informatii despre starea ta de spirit dar si despre statulul relatiei voastre: "azi sunt suparata. ne-am certat si a plecat de acasa" sau "ne-am impacat. m-a invitat la cina in oras" sunt doar doua genuri de status-uri prin care le transmiti celorlalti, informatii despre tine, despre voi.
In plus, posibilitatea de a-ti incarca fotografii pe pagina profilului tau este o arma cu doua taisuri. Poti castiga foarte multi admiratori (daca iti doresti acest lucru) sau poti deveni subiectul unor "glume" nepotrivite, daca nu esti suficient de rezervata. Din nou, granita dintre public si privat este extrem de sensibila.

0 comments:

Trimiteți un comentariu