Tinerii din ziua de azi si moda

Fiecare îşi dezvoltă propriul stil, pe care îl confirmă în fiecare zi, indiferent dacă acest lucru se întâmplă la muncă, la cumpărături sau în club!Unul dintre motivele acestei schimbări este influenţa puternică pe care stilul vestimentar al vedetelor din muzică şi cinema o are asupra tinerilor.Un alt motiv este oferta tot mai abundentă.

Tot mai multe branduri internaţionale deschid magazine în ţara noastră şi e deja istorie perioada în care călătoriile erau cel mai bun prilej de reînnoire a garderobei. E destul să ne petrecem o zi sau două de shopping pentru a arăta ca un model de pe coperta unei reviste din America, Franţa sau Germania.
Şi dacă tot am menţionat Germania, acum există un mod mult mai simplu şi mai comfortabil de a face shopping, fără a mai pierde o zi întreagă pe altarul modei. Aţi auzit de OTTO? Acest magazin virtual cu comandă prin poştă sau online este foarte cunoscut în Europa Occidentală şi este prezent pe piaţa românescă începând cu 1 ianuarie. Este de-ajuns să răsfoim catalogul lor colorat şi de bun gust şi putem comanda pe loc hainele care ne plac, din fotoliu, fără să mai stăm la coadă. Putem găsi de la lenjerie intimă la geci de piele, de la salopete la rochii de cocktail, de la balerini la topuri cu ştrasuri. Pentru petrecere sau sport, pentru birou sau teatru, la OTTO putem găsi hainele potrivite pentru orice ocazie. Oferta este generoasă, incluzând branduri de renume precum Esprit, adidas, Mustang sau Bruno Banani.

2 comments:

Anonim spunea...

лева !!!

Unknown spunea...

mesaa

Trimiteți un comentariu