Afla cum sa slabesti cu ajutorul mirodeniilor

Un truc esential este sa slabesti folosindu-te de mirodenii.Descoperind din ce in ce mai multe despre arta culinara si despre efectele benefice asupra sanatatii ale celor mai comune dintre condimente poti redobandi silueta ta de vis.Obezitatea este una dintre principalele probleme cu care se confrunta, la ora actuala, sociatetea.

Atat adultii cat si copiii sufera in urma efectelor negative ale fast food-urilor, unul dintre ele fiind si acumularea kilogramelor in plus.Nutritionistii au descoperit efectul miraculos al mirodeniilor asupra organismului nostru, dar si asupra procesului de slabit.Asadar, este recomandat sa folosesti condimentele in combinatii delicioase cu alte ingrediente pentru a revolutiona aceasta dieta.
Introdu urmatoarele mirodenii in meniul tau zilnic pentru a avea o dieta echilibrata si pentru a elimina toxinele din organism:

Ardeiul iute rosu
Este ingredientul care a fost utilizat indelung, chiar si de catre stramosii nostri, pentru a pierde cativa centimetri in plus. Ardeiul iti stimuleaza metabolismul si arde grasimea in exces.
Adauga in dieta ta si cateva retete care sa aiba ca ingredient principal ardeiul iute rosu.
Acest tip de ardei actioneaza, in principal, asupra abdomenului!

Ginseng
In ciuda faptului ca are proprietati asemanatoare cafeinei, ginsengul inca se mentine in fruntea topului in ceea ce priveste slabitul.
Poate fi folosit ca supliment alimentar sub forma de pastile, farmaciile si plafarurile fiind pline de diverse comprimate care contin ginseng.

Scortisoara
Specialistii sustin sus si tare ca scortisoara are un efect extraordinar asupra grasimii de pe abdomen.
Pentru a avea un abdomen ferm, consuma cat mai multe produse care contin scortisoara.
Studiile de specialitate arata ca scortisoara are puterea sa reduca nivelul glucozei din sange. Acest factor contribuie la pierderea de kilograme din jurul buricului, care este zona cea mai afectata de dezechilibrele nivelelor de insulina.

Chimen
La fel ca si ardeiul iute, chimenul stimuleaza metabolismul si circulatia sanguina. Este o sursa excelenta de calciu, fier, proteine, vitamina C, magneziu, fosfor, potasiu si zinc.

Turmericul (curcuma)
Curcuma poate fi folosita ca stimulent digestiv si poate fi inclusa in diverse retete datorita gustului sau aromat si iute.
Este un condiment folosit adesea in bucataria indiana, dar si in cea traditionala de la noi.
Curcuma stimuleaza puternic secretia de bila, inhibă dezvoltarea cancerului de stomac, de san, de plamani si tumorile canceroase ale pielii. De asemenea, s-a constatat că are actiune antiinflamatoare si este un excelent factor hepato-protector.

1 comments:

Anonim spunea...

reteta mea de slabit:mananca fara paine,fara sare,fara prajeli...nu manca de 3 ori pe zi ci de doua ori,bea multa apa si alearga 45 de minute/zi,fetelor o sa aratati de milioane:D

Trimiteți un comentariu