Afla cum sa slabesti cu ajutorul enzimelor

Micul dejun
Regimul trebuie sa contina elemente nutritive si tonice care sa stimuleze activitatea cerebrala. Ai de ales intre doua variante:

1. Amesteca o cana de branza de vaci cu o legatura de patrunjel si usturoi si mananca fara paine.
Apoi bea o ceasca de ceai de plante cu multa lamaie. Completeaz-ti micul dejun cu 3 fructe diferite, care contin o cantitate mai mare de vitamina C.
2. Prepara-ti un tonic natural dintr-o jumatate de banana, o jumatate de mar, 100 ml suc de portocale, stafide si mananca-l impreuna cu cateva nuci. La sfarsit, consuma un grepfrut.

Intre mese
Opteaza pentru:
1. Un mar sau o para.
2. Un pahar de suc de legume.

Pranzul
Meniul trebuie sa contina albumina asociata cu salata de cruditati. Portia ideala de carne pentru masa de pranz propusa de autoare este de 110 g.
Opteaza pentru carne alba sau pentru peste. Cel mai bine este s-o prepari intr-o tigaie speciala, fara grasime, sau la gratar. Poti inlocui carnea cu un iaurt sau cu un ou. Prepara salata dintr-o leguma cu frunze (varza, salata verde), o leguminoasa si o leguma tip fruct (rosie, castravete, ardei).

Intre mese
Bea un pahar de ceai verde cu 2-3 biscuiti dietetici.

Cina
Trebuie sa consumi hidrati de carbon asociati cu legume.
Poti opta pentru: piure de cartofi, orez (50 g), paste fainoase (50 g) sau supa de zarzavat cu paine integrala, pe care le poti manca cu diverse legume, fie crude (sub forma unei salate), fie calite in unt.

0 comments:

Trimiteți un comentariu