Culorile primaverii 2010

Nuante de albastru
Culoarea albastru a fost asociata intotdeauna cu primavara. In acest an, nuantele de turquoise si albastru amparo sunt vedetele sezonului. Inspiratia pentru ambele este de origine nautica. Aceste culori sunt menite sa sugereze imaginea de plaja si mare, vacanta, cer albastru si piscine.In schimb, daca iti doresti sa optezi pentru ceva mai clasic, albastru marin este o optiune stilata.

Pasteluri
Nici chiar neon, dar nici pastel, pastelurile luminoase sunt gata sa iti inveseleasca garderoba si sa te faca sa uiti de griurile iernii. Galben deschis, coral sau violet sunt culori perfecte pentru vremea calda care ne asteapta.

Neutre
Subtilele nuante de culori neutre sunt cele mai populare tendinte in 2010. Farmecul lor consta in subtilitate. Culorile neutre scot in evidenta croiul hainelor. Sunt feminine si foarte usor de asortat sau pus in evidenta prin accesorii.

Nuante de foc
Rosu aprins, oranj inflacarat sau rosu pasional sunt alegeri indraznete in primavara lui 2010. Poarta-le alaturi de nuantele neutre pentru a le domoli din intensitate.

Alb si negru
O combinatie clasica, intotdeauna in tendinte. In urmatorul sezon albul si negrul sunt la mare cautare. Opteaza pentru combinatii geometrice sau separate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu