Despre blazer

Indiferent daca te imbraci casual sau mai elegant, un astfel de obiect vestimentar va pune in valoare latura ta masculina, intr-un mod feminin.

Ruleaza manecile
Este o regula esentiala sa rulezi manecile blazerului. Dezgolind antebratele vei atenua aspectul de maneci prea lungi. De asemenea, expunerea incheieturilor este o expresie a feminitatii.


Fa-l sa arate mare
Orice trend care contine elemente masculine trebuie sa respecte regula marimii. Haina, in acest caz blazerul, trebuie sa para, si sa fie, cu o masura mai mare decat ce porti tu de obicei. Alege un blazer cu o singura masura mai mare, nu mai multe.

Remake
Blazerul a fost foarte popular in anii '80. In acea perioada erau "la moda" umerii inalti, voluminosi. Si astazi umerii inalti sunt in tendinte.

Asorteaza
Cauta in garderoba ta haine cu care poti asorta blazerul. Uita-te dupa tricouri simple si pantaloni skinny, in culori care pot fi usor de asortat. Blazerul negru poate fi purtat alaturi de mai multe haine si culori. Daca negrul ti se pare prea banal, opteaza pentru gri, blumarin, tweed sau dungi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu