Locuri ideale pentru a face nebunii iarna

Ca tot mai sunt cateva zile pana va trece iarna m-am gandit sa scriu despre anumite locuri unde poti face nebunii iarna.
Iata cateva idei de locuri:


Telecabina
Indiferent daca mergeti sa schiati, sa faceti snowboard sau pur si simplu pentru o plimbare pe munte, luati in calcul ideea unei partide rapide intr-o telecabina, daca avti ocazia sa urcati doar voi.
Ideal ar fi sa fiti singuri in cabina, dar daca nu sunteti puteti sa folositi incaperea mobila pentru preludiu. Restul poate continua dupa ce coborati din telecabina.

Pe varful muntelui
O astfel de lista ar fi incompleta fara cea mai prolifica locatie a iernii: muntele. Pentru o partida de sex in varful muntelui trebuie sa fii foarte curajoasa. Urmati doar traseuri marcate, de preferabil impreuna cu un grup mai mare de oameni si cand ajungeti in locatia dorita retrageti-va singuri.

Peisaj alb
Ce poate fi mai linistitor si inspirant ca un peisaj de un alb pur, fara urma de oameni in jur? Opriti-va intr-un loc in care timpul parca a incremenit si iubiti-va in zapada alba. Daca ninge decorul va fi idilic.

In fata semineului
Cel mai romantic loc posibil pe timpul iernii este cu siguranta in fata focului. Incepeti cu o cana de vin fiert si terminati cu o explozie de placere.

Sauna suedeza
Daca ai fost vreodata la o sauna suedeza, probabil stii ca sauna, jacuzzi-ul si piscina incurajeaza actul sexual. Ademeneste-ti iubitul intr-un spa si profiati impreuna da aburii fierbinti ai saunei.

1 comments:

Castiel spunea...

:) :) :) .... buna idee!!

Trimiteți un comentariu