Mesaje de Valentines Day

Cele mai frumoase mesaje de  Valentine`s day

Nu am de gand sa iti spun ca te iubesc, daca asta astepti de Ziua Indragostitilor, dar voi face tot posibilul sa iti demonstrez ca esti cea mai iubita persoana din lume! Te sarut si te imbratisez de Ziua indragostitilorPun un sarut in palma ta. Un sarut plin de bucurie, pasiune, dragoste. Acum du mana la gura!

Privesc soarele si vad parul tau auriu, privesc marea si vad ochii tai albastri, privesc lumea si te vad doar pe tine! Te iubesc atat de mult!

Anul acesta m-am gandit sa petrecem ziua de Sf. Valentin intr-un mod curat si sanatos. Hai sa ne intalnim sub dus!

Dragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi, dorinta, pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea.

Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt. Happy Valentine's Day!

De Sfantul Valentin nu vreau sa-ti arat iubire, ea se citeste in fiecare miscare pe care o fac, fiind sau nu cu tine! Te iubesc mult

Te iubesc si asta se intampla de ceva timp si nu pot decat sa imi doresc sa fie pentru totdeauna... pentru ca ziua indragostitilor este ziua noastra si ziua noastra e in fiecare zi. Lasa-ma sa te iubesc pentru totdeauna.

0 comments:

Trimiteți un comentariu