Afla cum sa ai parte de o casnicie perfecta

Trebuie spus de la inceput ca o relatie de dragoste frumoasa trebuie sa contina si compromis, pe langa: sinceritate, iubire, comunicare.Ambii parteneri pot avea in egala masura multe defecte, iar relatia lor ar putea fi un exemplu pentru cei din jur. Cum reusesc acest lucru? De pilda, sotului ii place singuratatea, sotia se obisnuieste cu acest lucru si ii respecta decizia partenerului ei.
Multi ar considera acest lucru ca o nepotrivire, insa comunicarea i-ar face pe cei doi sa se inteleaga si sa aiba reguli nescrise pe care le respecta.
Cuplu ajunge la concluzia ca ii tine uniti urmatoarele: nu se cearta la telefon, nu merg la culcare suparati, nu-si reproseaza activitatea sexuala si nu se jignesc niciodata.
Motive pentru care un cuplu ar divorta rapid: unul dintre iubiti este rasfatat, este plictisitor sau cauta senzationalul in orice, este imatur, este infidel.
In cazul in care sotul tau a gresit fata de tine, tu ar trebui sa-l ierti, pentru ca il iubesti.
Unele relatii nu o iau in directia buna, deoarece casatoria pentru multi barbati inseamna ca au dreptul asupra femeii si nu-i ofera libertatea necesara pentru a demonstra ca este o sotie perfecta.
O casatorie de succes este atunci cand cuplu petrece mult timp impreuna, se bucura de momentele esentiale, cei doi au o comunicare buna, exista mult respect, nu exista infidelitate, sotul si sotia lucreaza in echipa atunci cand sunt in gospodarie, au o viata sexuala activa si ambii depun efort pentru a demonstra ca sunt cei mai buni, iar "el si ea" se simt impliniti, iubiti si pot infrunta pot trece peste orice necaz, aceste exemple construiesc o casatorie perfecta. In functie de aceste criterii ai putea sa-ti raspunzi singura la intrebarea "daca ai o casatorie perfecta".

1 comments:

sex shop online spunea...

Conteaza foarte mult ca respectul si increderea sa vina din partea amandurora

Trimiteți un comentariu