Cadourile de Paste si zodiile

Berbec
Pentru nativii din zodia Berbec, excursiile sau plimbarile in aer liber ar fi ceva extraordinar, insa, fiindca vorbim de Paste, le-ar face mare placere sa le daruiesti cateva articole vestimentare.
Culoarea cea mai potrivita ar fi rosul.

Si gadgeturile, cum ar fi: un telefon de ultima ora, un breloc digital, o camera foto, nu sunt de trecut cu vederea.
Nu uita de cadourile personalizate, care i-ar imbunatati simtitor dispozitia, renuntand pentru o clipa la inclinatia sa de a conduce, de a da ordine.

Taur
Nativii din Taur se multumesc usor, nefiind nevoie de foarte multa bataie de cap pentru a-i alege un cadou. Fiind mari iubitori de muzica, un DVD cu un concert al formatiei sale favorite sau un bilet la un concert ar fi ceva ideal.
Si un accesoriu care sa ii aduca aminte de copilarie sau de hobby-urile sale i-ar placea destul de mult, trezindu-i amintiri placute si facandu-l sa viseze... Daca vrei sa fii in pas cu moda, daruieste-i o rama foto digitala plina cu poze de cand erati mici.

Gemeni
Gemenilor le place natura, le place sa interactioneze, astfel excursiile parand a fi ceva de vis pentru ei, mai ales dupa atat stres si efort depus la serviciu.
De asemenea, sunt foarte atrasi de toate noutatile hi-tech care apar si si-ar dori sa aiba cate putin din toate ca sa aiba cu ce se lauda, ca doar asa sunt Gemenii. Un telefon nou, o camera foto digitala, un i-pod si gata, i-ai dat pe spate!
Daca nu dispui de atatea rezerve materiale pentru a-i face pe plac geamanului, cumpara-i ceva simbolic sau organizeaza-i o petrecere, un chef intre prieteni. Va fi in centrul atentiei, lucru care il va unge pe suflet!

Rac
Nativul din Rac isi doreste, mai inainte decat toate, armonie in familie, asa ca nu trebuie sa il flatezi cu daruri scumpe. Ceva simbolic precum un album de familie sau o bijuterie veche a unei rude la care a tinut foarte mult ar putea fi indeajuns.
Si o cina alaturi de cei dragi, un buchet de flori si multa, multa intelegere din partea persoanei iubite i-ar transforma Pastele intr-o sarbatoare de vis.

Leu
Leii au nevoie de ceva util, ceva pe care sa il poata folosi, nu sa il priveasca zacand pe un raft... Un telefon, o haina, un accesoriu (portofel, curea, ochelari de soare) i-ar mutumi in totalitate.
Nativul Leu vrea sa para mai dur si ii place sa dea ordine, insa animalele de casa il pot inmuia complet. Daca tot vine Iepurasul de Paste la el... de ce sa nu ii daruiesti unul! Sau o pisicuta, un catelus... sau chiar niste pestisori exotici l-ar incanta peste masura.

Fecioara
Fecioarelor le place sa fie rasfatate! Alege un parfum fin, un set de lotiuni de corp sau fa-i cadou o zi intreaga la spa. De asemenea, se dau in vant dupa spectacole, concerte, placandu-i lucrurile nu prea extravagante, ci cu bun simt.
Si o carte buna sau un film pe gustul Fecioarei o poate multumi.
Daca niciunul dintre aceste cadouri nu te incanta, atunci cumpara-i un buchet mare de flori, in care sa agati un mesaj cu o urare frumoasa de Paste, suna-i la usa si ascunde-te. O surpriza de genul acesta o va incanta peste masura.
Iar, daca nativul din Fecioara este de sex masculin, ce poate fi mai potrivit decat un accesoriu de masina sau un ceas elegant?

0 comments:

Trimiteți un comentariu