Ce ai putea sa faci de Paste pentru a te distra

Nu-ţi trebuie foarte multă imaginaţie pentru a face Paştele să nu semene cu nici un altul din trecut. Ideile frumoase sunt, de cele mai multe ori, la îndemâna tuturor, dar, adesea, parcă "nu vedem pădurea de copaci". Uită-te un pic în jur şi ai să descoperi o mulţime de idei care pot fi îmbunătăţite semnificativ. De exemplu, cu atitudinea potrivită, oricare sfat aşa-zis romantic de prin broşuri şi de pe Internet ar putea fi un bun pretext de glume şi distracţie. Filmele, reclamele, experienţele anterioare - toate acestea sunt alte surse bune de inspiraţie.

O idee hazlie frecvent vehiculată este să cumperi ouă de ciocolată, înăuntrul cărora să introduci mesaje romantice ori amuzante, după care să "lipeşti" oul la loc, cu ciocolată topită. Îţi cunoşti suficient de bine partenerul încât să ştii ce i-ar face plăcere să găsească în oul cu surprize, aşa că această idee nu este de ignorat.
Mulţi spun că ar fi o idee bună să te îmbraci într-o costumaţie sexi, de iepuraş. Mhh... Depinde mult de tine şi de partenerul tău, căci sunt la fel de multe voci care afirmă că practica asta este demodată şi penibilă, în ultimă instanţă. Însă nişte urechiuşe poţi purta, dacă îţi face plăcere.
O activitate aparent banală ar putea deveni, la rândul său, distractivă. De pildă, aţi putea să vopsiţi ouăle împreună, dar într-un mod inedit, cum ar fi să introduceţi fiecare ou în ciorapi lycra, alături de frunzuliţe şi alte obiecte ale căror forme care vor rămâne apoi imprimate. Practica aceasta, folosită odinioară de bunicile noastre, ar putea avea un farmec aparte în noile condiţii.
După-amiază, puteţi organiza un picnic alături de cei dragi şi, pentru distracţie, puteţi face apel la jocurile din copilărie şi le puteţi propune celorlalţi să vină cu câte o sugestie de pus în practică. Seara, însă, vă va fi rezervată numai vouă, aşa că poţi să ataşezi liniştită o codiţă de iepure artificială pe pantalonii lui de casă. Pe pat i-ai putea aşeza celebrul "coşuleţ de Paşte cu efect afrodisiac", sau un ou mare de plastic, plin cu mesaje de dragoste, dulciuri şi alte surprize.

Mai departe, rămâne să-ţi foloseşti imaginaţia...

0 comments:

Trimiteți un comentariu