Coafuri care nu se vor demoda

Pixie
Sau tunsoarea scurta. In functie de cum iti sta, poti adopta fosta tunsoare a frumoasei Halle Berry sau Katie Holmes, cu suvite asimetrice - foarte sexi, sau varianta "turtita", asa cum se purta in trecut, daca ai o fata mai micuta si foarte feminina, pentru ca altfel risti sa semeni cu un elev la scoala de baieti.


Flip
Sau varfurile intoarse in afara, interpretate mult timp ca o coafura obraznica. Nu este tocmai recomandat sa arate ca si cum ti- petrecut toata ziua cu peria de intors si uscatorul. Trendurile ultimilor ani se indreapta spre natural. Drept pt care varfurile trebuie intr-adevar sa fie obraznice, putin in afara, look pe care il poti obtine si daca prinzi parul cu un elastic cat nu este inca uscat perfect.

Bob
Mai scurt sau mai lung, bobul a fost la moda in diferite variante, dar ramane feminin si tineresc indiferent de vremuri. Stilul frantuzesc, mai scurt in spate si mai lung spre barbie, cu varfurile intoarse inauntru, mai ales daca ai ochii mari, nu va da gres. Bretonul - acela retezat cum poarta Amelie - este optional, dar in general se poarta la parul inchis si la un stil mai nonconformist.

Coada de cal
Cea prinsa la baza, nu ridicata foarte sus, asa cum iti prindeai in copilarie cand ieseai la joaca, sau cum iti prinzi acum cand faci treaba prin casa. Cararea intr-o parte si varfurile indreptate cu ceara ii dau un plus de eleganta. Un efect interesant poti obtine si prinzand o suvita de par in jurul elasticului. Si cea prinsa la mijlocul capului poate fi frumoasa, cu un par foarte lung, usor ondulat.

Bucle
Buclele sunt sexi, asta e clar pentru toata lumea inclusi stilisti. Problema este ca trebuie sa le cumintesti si mai ales sa le definesti cu produse speciale. Look-ul dorit este cel in care buclele nu incep chiar de sus, ci de undeva din dreptul urechii. E foarte important sa faci in asa fel incat sa nu para de neatins parul tau, si aspru.

0 comments:

Trimiteți un comentariu