Despre pielea sanatoasa

Chiar daca pielea este rezistenta tot are nevoie de ingrijire si atentie. O piele sanatoasa nu are legatura doar cu o imbatranire frumoasa si frumusete, ci si cu protejarea intregului organism.Produsele comsmetice promit, in cele mai multe cazuri, imposibilul. Cu putina atentie, iti poti mentine pielea sanatoasa fara prea mult efort.

Spala-te cu produse delicate.
Unele sapunuri contin alcool si alte substante care indeparteaza stratul natural de ulei al pielii, lasand-o uscata si terna. Alege produse de curatare delicate si hidratante, in special daca locuiesti intr-un climat cu umiditate scazuta. Si apa fierbinte are un rol important in uscarea pielii; alege apa calduta. Ajuta-te de un ceas; 10 minute de baie ajuta la hidratare si mentinerea ei in piele; o durata mai mare creaza efectul exact opus.
Hidrateaza. Cremele hidratante ajuta la mentinerea supletii pieli, protejand-o. Cel mai bun produs de ingrijire va avea obligatoriu si ecran de protectie solara, cu un factor minim de protectie de 15. Un produs emolient va preveni eczemele.
Protejeaza. Cel mai mare dusman al pielii este soarele. Bariera naturala de protectie este produsa in cantitate minima si nu poate face fata "atacului" solar. Razele emise se soare, UVA si UVB, cauzeaza imbatranirea prematura, ridurile sau cancerul de piele. Peste 90% dintre cazurile de cancer de piele se datoreaza expunerii constante si directe la soare. Nici solarul nu era mai bun. Tine minte sa te protejezi intotdeauna cu o crema cu FPS minim 15.

1 comments:

Anonim spunea...

Multumimmm ,suntem recunoscatoare pentru toate sfaturile grozave pe care ni le dai .

Trimiteți un comentariu