Melodii sexy din toate timpurile

Olivia Newton John - Physical
Poate ca e Olivia Newton John imbracata in costum de gimnastica si face aerobic in clip, insa partea de activitate fizica se refera la cu totul altceva. Hitul a fost lansat in 1982 a fost interzis la multe posturi de radio din intreaga lume, inclusiv in toate din Africa de Sud.
Dar asta nu a facut decat sa ii creasca popularitatea, si australianca indrazneata a demonstrat ca sexul vinde. "Te-am dus la un restauran intim, apoi la un film sugestiv/ Nu mai avem ce sa vorbim daca nu este orizontal". Nu poti rata cu asa ceva.



Rod Stewart - Tonight's The Night
Scotianul revine. Sa insemne dubla lui prezenta in acest top 10 ca stie multe despre sexualitate? In orice caz, aceasta piesa este mult mai senzuala si intima decat cea dinainte, atat ca ritm cat si ca versuri. Se pare ca este prima data pentru ea, asa ca el, cu inima inflacarata, va fi bland si o va ajuta sa isi dea rochia jos. Dar nu degeaba piesa asta este pe pozitia a doua, cu astfel de versuri: "Desfa-ti aripile si lasa-ma sa vin inauntru", sau "Copila virgina, lasa-ti inhibitiile sa o ia razna".



Boyz II Men - I'll Make Love To You
Iata o alta piesa de "referinta" pentru playlisturile incarcate de continut sexual. Baietii sunt directi dar tandri, cel putin asa lasa de inteles cand ii promit fetei ca vor face dragoste cu ea asa cum va dori, si ca dorinta ei este ordin pentru ei. Noaptea pe care o vor petrece impreuna va fi lunga si perfecta...dupa ce ea isi va "arunca hainele pe jos", cum spun versurile. Este pana la urma o piesa destul de cuminte, care se asculta mereu la petrecerile din anii '90 dand ocazia baietilor sa le danseze pe fete.



Next - Too Close
Este o piesa destul de tipica, atat ca ritm cat si videoclip (multe fete de culoare care danseaza lasciv). Are un sound specific anilor '90 (piesa e din 1998), si versuri in care se vorbeste despre partenerele de dans care se misca in diferite feluri innebunitoare. In principiu, s-ar putea sa isi indeplineasca misiunea - este vorba despre sex, apropierea trupurilor, si multa placere.



Donna Summer - Hot Stuff
O femeie nelinistita, rebela, indepedenta, care cauta ceva "actiune". Asa apare Donna Summer in celebra piesa, care a ajuns in nenumarate coloane sonore, una dintre cele mai cunoscute aparitii fiind in "Full Monty" in 1997. Ramane un imn destul de fierbinte pentru perioada dance a anilor '80. Nu putem ignora versuri ca "Vreau sa impartasesc dragostea cu un amant cu sange fierbinte/ Vreau sa aduc un barbat salbatic acasa".



Madonna - Like a Virgin
Nimeni nu se astepta ca Madonna sa fie virgina, insa felul in care canta ca ar dori sa se simta astfel, ca si cum ar fi atinsa pentru prima data, a sucit multe minti si inca o face. Piesa a stat 6 saptamani pe prima pozitie in top, suficient ca inclusiv copiii sa o fredoneze, astfel ca aproape si-a pierdut din "farmecul" sexual. Dar ramane de referinta pentru aluzii obraznice sexuale, mai ales ca povestea unei fete care a reusit sa se bata cu greutatile vietii si "salbaticia" ei si care prin dragoste a redevenit inocenta nu poate sa te lase rece.

0 comments:

Trimiteți un comentariu