Pozitii de iubire ale sexului tantric

Cei care au studiat Kama Sutra au putut afla ca, in timpul actului sexual, uniunea dintre doua persoane se realizeaza nu numai la nivel fizic, iar pozitia in care cei doi parteneri fac sex este esentiala pentru actul final.


Barca
Pentru aceasta pozitie aveti nevoie de un scaun confortabil, dar rezistent. El sta relaxat in scaun, cu picioarele putin desfacute. Tu te asezi peste el, astfel incat sa-l "imbratisezi" cu genunchii. Practic tu vei fi cea care va face toata miscarea (sus-jos), de aceea va trebui sa stai cat mai confortabil si sa te tii de spatarul scaunului.

Lotus
Partenerul tau se aseaza, cat mai confortabil, in pozitia lotus (sau "turceste" cum mai denumim noi pozitia stand in sezut, cu genunchii indoiti si incrucisati). Cu fata la el, tu te asezi deasupra, cu picioarele infasurate in jurul taliei lui. Miscarile inainte-inapoi dar si sus-jos le vei putea face incordandu-ti mai toti muschii corpului, si acest lucru te va ajuta sa resimti mai intens placerea.

Wow-Powwow
Inspirata din pozitia lotus, aceasta pozitie este la fel de reusita doar ca are mai putine riscuri de crampe. Spre deosebire de pozitia anterioara, de aceasta data nu va trebuit sa stati cu picioarele la fel de incordate. In timp ce partenerul tau sta cu genunchii incrucisati, tu stai deasupra lui, sprijinindu-te in tapli. Impingand in sol, tu vei controla repeziciunea miscarii, in timp e el va sta relaxat, ca intr-un scaun.

Bomba cu ceas
Din nou veti avea nevoie de scaunul confortabil si rezistent. De acasta data el va sta pe scaun, cu picioarele relaxate, in timp ce tu vei sta peste el, sprijinindu-te, la fel, cu talpile de sol. Genunchii trebuie sa fie indoiti la 90 de grade; astfel vei controla atat miscarea propriului corp dar si penetrarea.
Aceasta pozitie este una dintre cele mai apreciate, intrucat ea permite o apropiere maxima a partenerilor si ofera posibilitatea experimentarii orgasmului simultan.

Das in poala
Una dintre cele mai provocatoare pozitii tantrice, care cere flexibilitate, siguranta si controlul propriului corp (cel putin din partea ta!). Aveti nevoie de un scaun cu spatar inalt. El se aseaza pe scaun iar tu te asezi in poala lui, sprijinindu-te cu mainile pe genunghii lui si cu picioarele pe umeri. Miscarea o vei face inainte-inapoi, intr-un ritm care te satisface pe tine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu