Retete culinare: Supa cu morcovi si ghimbir

Ingrediente:
carne de porc (350 g)
sare, piper
2 linguri unt topit
1 kg morcovi
40 g ghimbir
1 ardei iute

50 g amestec de ceapa alba si rosie
400 ml lapte de cocos (doza)
1 l supa
1 legatura praz


Mod de preparare:
1. Sarati carnea, piperati-o, prajiti-o intr-o lingura de unt topit, intoarceti-o si prajiti-o cca. 15 minute la foc mic.
2. Curatati morcovii, taiati-i rondele. Curatati ghimbirul, taiati-l cuburi. Taiati ardeiul iute pe lung, indepartati-i semintele, tocati-l marunt.
3. In restul de grasime caliti ardeiul iute, ghimbirul, ceapa. Adaugati morcovii si caliti-i. Turnati supa si laptele de cocos, lasati 10 min. sa fiarba, pasati si condimentati. Pregatiti prazul, taiati-l inele si prajiti-l 1 min. in grasimea de la prajit. Adaugati-l in supa. Taiati carnea felii, serviti alaturi de supa.

0 comments:

Trimiteți un comentariu