Retete culinare: TARTA CU CEAPA SI BACON

Pentru aluat:
1 cana lapte,
1 galbenus,
1 lingura ulei,
2 lingurite de zahar,
2 lingurite de sare,
1 lingura de drojdie,
500g de faina
Pentru umplutura:
5 cepe mari
2 feliute branza topita
2 oua
200g Branza feta
200g bacon
4 linguri cu varf de smantana
Sare
Piper

ALUATUL:
Se amesteca drojdia cu zaharul, pana ce se obtine o pasta, care se amesteca cu: laptele caldut, sarea, uleiul si galbenusul, apoi toate acestea se amesteca cu faina, obtinandu-se un aluat care se lasa la cald aprox. trei sferturi de ora.
UMPLUTURA:
Se pregatesc toate ingredientele, adica: ceapa taiata fideluta, bacon-ul maruntit, Feta rasa, ouale batute, smantana, sarea si piperul, precum si 2 felii de branza topita taiata bucatele. Se caleste cu putin ulei baconul. Apoi se adauga ceapa, calindu-se si ea, cat sa devina aurie, apoi se amesteca acestea cu restul ingredientelor. Dupa care se pun la cuptor.

1 comments:

oferta zilei spunea...

Interesant, voi incerca si eu.

Trimiteți un comentariu