Rochii pentru fiecare tip de corp

In straturi
Daca ai probleme cu colaceii din juril abdomenului, stratul de celulita peste coapse sau un bust prea generos, o astfel de rochie este perfecta pentru tine, acoperind acolo unde trebuie dar oferindu-ti totusi acel aer sexi de care ai nevoie.

Daca esti micuta de statura sau foarte slaba, acest model de rochi te ajuta adaugand un plus de volul alurii tale, dar doar acolo unde este nevoie. Ca sa fii sigura ca nu dai gres, alege o rochie cu volane mai scurte.
Aceasta rochie este ideala atat pentru zi dar si pentru o tinuta eleganta, de seara.

Tip cornet
Daca te mandresti cu bustul tau o rochie evazata (tip-cornet) te ajuta sa-ti pui in evidenta partea superioara a trupului, acoperind partea inferioara. O asemenea croiala subliniaza linia taliei si adauga putin volum, mai ales daca ai soldurile foarte inguste. In acelasi timp, daca ai soldurile prea late si nu-ti place acest lucru, o astfel de linie iti acopera aceasta zona.
In plus, o asemenea rochie, dar intr-o singura culoare creeaza iluzia de inaltime, daca o porti cu tocuri inalte.

Tip kimono
Rochiile inspirate din moda japoneza sunt din ce in ce mai apreciate de femeile care vor sa ascunda mici imperfectiuni. Pentru ca se gasesc si in varianat cu maneci lungi. 3/4 sau scurte, kimono-urile te ajuta sa acoperi bratele plinute sau sanii prea mari. Decolteul amplu in 'V' si cordonul legat peste talie sunt suficiente pentru a da tinutei un aer feminin si sexi.

Pe un singur umar
De la un sezon la altul, moda unui singur umar acoperit nu iese din atentia designerilor. Unul dintre motivele pentru care se intampla asa este si faptul ca acest gen de rochii confera un aspect extrem de senzual, umerii fiind, fara indoiala, una dintre partile cele mai erotce ale unei femei.
Asadar, o astfel de rochie distrage atentia de le celelalte parti ale trupului, iar micile imperfectiuni care te nemultumesc vor trece neobservate.
Spre deosebire de rochiile cu corset, rochia pe umar are si avantajul ca-ti ofera siguranta ca nu vei ramane descoperita.

Cu decolteu impodobit
Ca si in cazul rochiei pe un singur umar, o rochie care este decorata la gat capteaza atentia asupra acestei zone, facand ca defecte din alte parti ale corpului (talie, coapse, picioare) sa treaca neobservate.
Forma decolteului conteaza mai putin, important este ca el sa fie cat se poate de deosebit fata de restul rochiei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu