Trend primavara 2010 -Culorile pale

Tonurile pe care se merge primvara aceasta sunt cele pastelate, neutre, care in general sa te trimita cu gandul la bomboane cu lapte si inghetata cremoasa. Acesea impun insa si sa porti materiale delicate, care se potrivesc acestor nuante si care sa se poata plia pe haine cu straturi.

Feminitatea si inocenta sunt cuvintele primaverii, care se potrivesc oricarei varste purtate cu atitudinea si accesoriile corespunzatoare.
Din pacate, asta inseamna ca nu poti "recicla" hainele din sezonul de anul trecut. Uita de negru, roz puternic sau rosu pasional si adopta un verde pastelat de menta si bejuri. Lila-ul, rozul pal, albul-crem, te vor face sa te simti ca o printesa, parca desprinsa din familia regala de la Monaco.
Daca insa te deranjeaza sa fii atat de dulce, poti rupa monotonia pastelurilor cu o geanta intr-o culoare puternica, o brosa mare, un brau lat ori o curea barbateasca sau o palarie.
Cizme "dure", stil cowboy din piele intoarsa sau biker creeaza un contrast foarte reusit cu o rochie de acest gen, care poate fi punctat si mai bine cu o geaca scurta de piele.
Lanturi groase la gat si bratari de metal foarte late se potrivesc si ele foarte bine cu o asemenea vestimentatie.
Albul se poarta foarte mult, indiferent ca adopti taieturi futuriste sau voaluri romantice. Acum poti scoate la purtat tricourile albe moi, simple, camasile albe si maieurile tetra.
Serile la terasa in rochie alba lunga (fara maneci daca este foarte cald, sau plina, pentru temperaturi cu adevarat de primavara), acoperita cu un sal colorat, vor fi speciale primavara aceasta.
In plus, si la incaltaminte se aplica regula culorilor pale si a albului, asa ca vei putea purta in sfarsit pantofii aceia care altadata ar fi fost considerati fara personalitate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu