Tunsori scurte si sexi

Bob:
Putin mai lung in fata si mai scurt la spateO tunsoare ideala pentru o schimbare, indiferent de forma fetei. Pentru cele cu fata rotunda este mai potrivita o taiatura deasupra barbiei, in timp ce pentru cele cu fata mai lunga este mai potrivita o lungime medie, pana deasupra umarului.Bobul este o tunsoare inspirata pentru parul ondulat si rebel care are mereu nevoie sa fie putin coafat.
Grown-Out Pixie:
Scurt la spate, cu carare intr-o parte, cu un breton suficient de lung cat sa poata ajunge dupa ureche.Aceasta tunsoare pune in valoare frumusetea chipului, fara sa acopere nimic din fata. Tunsoarea este potrivita oricui are suficienta incredere in sine, pentru a-si expune intreaga fata.

Scolareasca:
Scurt in parti si la spate, dar cu un breton mai lung, care acopera fruntea.Aceasta tunsoare asimetrica adauga un plus de valoare pometilor, tocmai pentru ca acopera fruntea. Un efect aparte il au suvitele mai deschise, care pot fi inserate in breton (asa cum le poarta Keri Hilson). Aceasta taietura se potriveste cel bine unei fete ovale sau unei femei cu gatul lung si frumos.

The Shag:
Breton in forma de potcoava (mai scurt in centru decat in in parti), lungime pana la umeri si varfuri filate. O tunsoare inspirata de Jane Fonda in anii '70, pune in evidenta trasaturile feminine ale fetei. Aceasta taietura este ideala pentru parul foarte fin, deoarece acesta se aranjeaza singur, mai ales daca etse taiat in trepte. Pentru a evita un aspect prea dur, bretonul sta mai bine dat intr-o parte, decat lasat pe frunte.


Pixie:
Parul este taiat foarte scurt, iar bretonul este adus de undeva din crestetul capului.Pentru a evita aspectul masculin, este bine ca in parti parul sa fie suficient de lung cat sa-l poti aseza dupa ureche.Cele mai avantajate de aceasta tunsoiare sunt femeile micute de statura, cu caracteristici micute (nas, gura, ochi). De asemenea, cu cat firul de par este mai ondulat (sau tinde sa se onduleze) cu atat ai nevoie de produse indreptat si de coafat (ceara, spuma, fixativ).

3 comments:

Anonim spunea...

Eu iubesc bretonul,il am de cand ma stiu si asa o sa fie mereu ,asa ca s binevenit sfaturile.

dulcik spunea...

Si eu iubesc bretonul si imi place cum imi sta cu breton...ma face mai tanara

Anonim spunea...

După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp:+2349046229159

Trimiteți un comentariu