Dieta Beverly Hills

V-as propune dieta Beverly Hills care se pare ca o mentine intr-o forma de invidiat pe Jodie Foster. Suna bine nu-i asa? Aceasta dieta spune ca veti slabi intre 4, 5-6,5 kg in 35 de zile, daca veti urma niste reguli de combinare a alimentelor in fiecare zi. Se recomanda sa incepeti ziua mancand un mar, nimic altceva. Niciodata sa nu mancati alimente bogate in proteine (carne sau branza) cu carbohidrati (paine sau fructe).
Deci mesele vor consta de exemplu ori in carne sau salata, ori in paste si salata, dar niciodata in carne si paste. Asa ca doamnelor, luati-va adio de la savuroasele „penne al forno”. Intotdeauna lasati timpul necesar intre mese pentru digestie. Mancand in acest mod, enzimele din corpul dvs. vor lucra eficient ( avem intr-adevar enzime diferite pentru digestia proteinelor si cea a carbihidratilor), permitand digestia corecta a alimentelor si prevenind depunerea lor ca grasime. Zaharul si indulcitorii sunt eliminati.
Se spune ca nu ce si cat mananci este important, ci, cand si ce alimente mananci impreuna.
Aproape orice aliment poate fi consumat in aceasta dieta, dar trebuie servite in combinatii specifice.Desi nu este probata stiintific, aceasta dieta pare sa dea rezultate, mai ales daca te-ai saturat sa numeri caloriile pentru orice produs.

1 comments:

Pescuit spunea...

Eu nu cred ca Jodie Foster a slabit doar prin alternarea alimentelor. Mai degraba a slabit mancand putin si des alimente cu continut proteic si glucidic slab.

Trimiteți un comentariu