Garderoba de primavara

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa strangi toate hainele de iarna: paltoanele, pulovarele si pantalonii grosi nu-si mai au rostul. Inainte de a le strage gramada trebuie sa faci un scurt inventar sa te decizi ce mai merita pastrat, ce are nevoie de mici reparatii (un nasture de cusut, un fermoar de schimbat, un flec de schimbat) si ce trebuie sa dispara definitiv din dulapul tau.

Ai grija sa le depozitezi intr-un loc ferit de umiditate, ca sa te poti intoarce la ele peste cateva luni.
Urmatorul pas este sa scoti tot ce ai pastrat de vara trecuta si faci un inventar. probeaza pe rand toate hainele, verifica toate gentile, pantofii si accesoriile si alege-le pe cele care inca iti plac si te avantajeaza.
Daca ai lucruri (chiar noi) pe care, din diferite motive, nu le-ai purtat de trei ani fa-ti curaj si scapa de ele. Cu siguranta nu le vei purta nici anul acesta!
Daca ai piese vestimentare care iti plac foarte mult dar care nu ti se mai potrivesc (pentru ca ai mai slabit sau te-ai mai ingrasat de anul trecut) incearca sa apelezi la ajutorul unui profesionist sa le modifici.
Ca sa adaugi un plus de culoare unei tinute care ti se pare monotona, inlocuieste-i nasturii cu unii colorati sau in forme diferite. Cateva aplicatii din dantela sau cateva paiete ar putea schimba radical aspectul unei piese vestimentare.
Totodata, intocmeste si o lista cu ce mai ai nevoie.
Ultimul pas, dar nu cel mai putin important, este la raftul cu lenjerie. Pentru tinutele de vara ai nevoie de o lenjerie impecabila. Revizuieste-ti toate piese de lenjerie ca sa stii ce trebuie sa inlocuiesti.

3 comments:

Iulia spunea...

Ce sfaturi minunate! Sunt de acord cu toate cele spuse mai sus dar problema este veniscul "timp" :(.

Bianca spunea...

Ok am sa te introduc in lista mea de bloguri.

Anonim spunea...

După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp:+2349046229159

Trimiteți un comentariu