Masti de fata miraculoase

La randul sau, uleiul de migale folosit la masaj, hraneste pielea, dandu-i stralucire. Bogat in vitamine si minerale, revitalizeaza pielea, impiedicand aparitia ridurilor. Aceste calitati il recomanda in special persoanelor cu ten uscat, deshidratat, predispuse la accentuarea ridurilor. Ridurile fine din jurul ochilor pot fi estompate si folosind infuzie de sanziene. Se prepara dintr-o lingurita de planta la 100 ml de apa.

Tot pentru atenuarea ridurilor din jurul gurii si al ochilor puteti folosi masti cu ulei de masline, lasate sa actioneze 20-30 de minute, aplicate o data pe saptamana.
Galbenelele, plante cu recunoscute proprietati terapeutice sunt extrem de utile in acnee, riduri si iritatii ale tenului. Principiile active echilibreaza pH-ul, maresc capacitatea de refacere a celulelor epidermei si omoara bacteriile. Puteti aplica pe fata si zona decolteului comprese cu infuzie de galbenele ori de cate ori aveti un „respiro” si va acordati cateva minute pentru ingrijirea si frumusetea dumneavoastra
In cazul unui ten sensibil, foarte eficienta este o masca realizata din fulgi de ovaz (fierti in lapte), amestecati cu o banana bine coapta, o lingura de miere si un galbenus de ou. Se omogenizeaza, se aplica masca pe fata si se lasa sa actioneze 20 de minute. Efectele mastilor, sau mai exact a ingrijirii atente a tenului nu vor intarzia sa devina evidente.

1 comments:

Anonim spunea...

multumim tare pentru ponturi..dar,ce ma fac,mai ales acum vara cand am un ten mixt.deci trebuie sa ma feresc destul de mult de ulei,dar am un ten care este predispus la riduri,adica cu unele zone fffoarte uscate si astfel,imbatraneste prematur?:)nu ma stept sa raspunzi pentru k raspunsul inca il caut si eu..:))o zi cat mai frumoasa..xoxo

Trimiteți un comentariu