Menstruatia si dragostea in timpul ei

Perioada de cinci zile in care se presupune nu poti face dragoste nu este deloc fericita pentru iubitul tau. Exista si barbati sensibili care prefera sa astepte o saptamana decat sa faca dragoste in timpul menstruatiei. Partenerul tau ar trebui sa fie deschis si sa te incurajeze in situatia in care vreti sa aveti relatii sexuale in timpul menstruatiei.
Ce beneficii ai in perioada delicata: ai pofta de sex, sangele este un bun lubrifiant, nu ramai insarcinata (desi, ATENTIE! in proportii infime exista posibilitatea unei sarcini nedorite, de aceea este recomandat sexul protejat chiar si in aceasta perioada), ai un orgasm mai puternic, orgasm care iti reduce crampele.
Sfaturi pentru a te bucura din plin de o partida reusita.
Nu te forta prea mult. Pozitiile indicate ar fi cea a misionarului sau pozitia doggy-style. Nu este recomandata pozitia cowgirl(el sta intins, iar ea sta deasupra, sprijinita in genunchi). O ideea ar fi sa faci sex sub dus.
Sexul in timpul ciclului nu este periculos pentru sanatate, singurul lucru pe care-l ai in vedere este protejarea de anumite boli.

0 comments:

Trimiteți un comentariu