Printurile florale

Imprimeurile florale pot fi obositoare.Te pot face sa pari incarcata si mult prea imbracata, sa iti copleseasca intreaga imagine.
Trebuie atentie la modelul pe care il alegi. Forma si taietura trebuie sa fie bine definite, culorile simple - florile mari si multicolore arata bine intr-o vaza, dar trebuie mare grija atunci cand le iei la purtare.

Pentru topuri e recomandat sa alegi impremeuri cu flori micute, te vor face delicata. Florile mari purtate in partea superioara ar putea sa dea impresia ca ai o figura mai masiva decat este de fapt.
Poarta-le cu pantaloni intr-o singura culoare sau jeansi pentru lookul flower power.
Daca alegi fusta cu flori, ea arata intr-adevar foarte bine cu un imprimeu cu flori mari. Cu conditia ca topul cu care o porti sa fie simplu si in culori neutre. Culorile foarte puternice - rosu sau verde tari - alaturate acestui imprimeu, prin definitie colorat, va avea acel efect coplesitor, in sens negativ.
In cazul rochiilor, este bine sa fie cat mai subtiri, din materiale usoare si sa nu fie mai lungi de "sub-genunchi", decat acelea romantice de vara cu umerii goi. Rochiile petrecute, sau cele de vara in bretele sunt foarte frumoase. Le poti purta cu sandale inalte sau romane, si cu un cardigan simplu, tot intr-o culoare neutra.
Si nu uita de geaca scurta de blugi purtata peste o rochita cu impremeu cu flori mici. E romantica si usor rock'n'roll, plus ca geaca de blugi, aceea scurta, revine in trend anul acesta.
Accesoriile pe care le porti cu imprimeuri florale trebuie sa fie cat mai discrete. In cazul rochitelor poti incerca un brau simplu, caz in care poti purta maxim o pereche de cercei si ceva la mana. Lantisoarele cu pandativ trebuie sa fie cat mai neobservabile, chiar daca sunt din cele lungi. Bratarile pot fi late, dar fara model, si in general este de preferat metalul. Practic, florile din impremeu sunt ele una accesoriu.

0 comments:

Trimiteți un comentariu