Retete cu putine calorii: Pui italian cu piper 206 calorii

Ingrediente:
* 450 g piept de pui fara pielita
* 1 varf de lingurita amestec condimente italian
* 1 varf de lingurita piper negru macinat
* 3 linguri ulei de masline
* 1 ardei rosu taiat felii subtiri

* 1 ardei verde taiat felii subtiri
* 1 varf de lingurita praf de usturoi
* 3 lingurite otet balsamic sau otet rosu
* 2 lingurite miere

Mod de preparare:
Asezonati pieptul de pui pe ambele parti cu amestec de condimente italian si cu piper.Incingeti 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie care nu lipeste, la foc mediu. Adaugati pieptul de pui asezonat si lasati-l cate 4 minute pe fiecare parte, sau pana cand nu mai are o culoare roz in centru. Scoateti-l apoi, pe o farfurie si mentineti-l caldut.
Incingeti lingura de ulei de maslina ramasa. Adaugati ardeiul verde si rosu si praful de usturoi. Gatiti 3-4 minute, amestecand încontinuu, pana cand ardeiul se inmoaie. Apoi cu o lingura puneti amestecul de ardei peste pieptul de pui in farfurie.
Adaugati otetul rosu si mierea in tigaie. Gatiti 1 minut, amestecand încontinuu. Turnati amestecul peste pieptul de pui in farfurie.

2 comments:

Bianca spunea...

S'a revolvat,acuma apari.

Anonim spunea...

După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp:+2349046229159

Trimiteți un comentariu