Cerentelul (Geum urbanum) planta medicinala

Cerentelul (Geum urbanum) este o planta ierboasa cu frunze compuse din cate trei foliole verzi, cu margini zimtate si varf ascutit.

Descriere si parfi folosite

Cerentelul infloreste din luna mai pana toamna si are
florile alcatuite din 5 petale de culoare galben-intens, sustinute de o codita lunga. De la cerentel se recolteaza rizomii (Rizoma Get) fie primavara, in luna martie, fie toamna in lunile septembrie,
octombrie.

Substante active

Radacinile de cerentel contin taninuri, acid galic, acid elagic, glico - zide de tipul geozidei, catehina, acid cafeic, acid clorogenic, glucide .

Actiune, proprietati

Preparatele din radacina de cerentel au efect astringent , antiseptic , antidiareic, calmant.

Indicatii terapeutice

Ca remediu fitoterapeutic, cerentelul este folosit in stomatite , amigdalite , gingivite , sangerari ale gingiei, diaree , enterocolite .

Preparare si administrare

Decoctul se prepara din 2 lingurite de pulbere de radacina, la 1 cana de apa. Se fierbe 20-30 de minute si se strecoara. Se bea dupa mesele principale.
Pentru gargara se poate folosi decoctul descris mai sus.
Intra in compozitia ceaiului antidiareic, a ceaiului pentru gargara si a extractului alcoolic Ticiverol.

Diverse

Din frunzele plantei, culese primavara cand sunt inca fragede, se poate face salata de verdefuri, care are printre altele un continut mare de vitamina C.

227 comments:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 227 din 227   Mai noi›   Cele mai noi»
Anonim spunea...

Soluții excelente și uimitoare despre cum să-ți recuperezi fostul partener.
Pentru cine este vorba, am apreciat foarte mult modul în care Marele DR ISIKOLO și-a folosit îndrumarea intuitivă și abilitățile de antrenor de viață, precum și empatia pentru a-mi aduce sufletul pereche înapoi la mine. Pentru 100% din Psychics reali gratuiti, consultant pentru a vă aduce înapoi fostul și pentru a vă rezolva toate problemele generale sau problema suferinței. Partenerul meu m-a părăsit din cauza unor lupte și certuri nesfârșite și am fost devastat luni de zile și mi-am revenit fericirea când l-am contactat. Singurul și singurul DR ISIKOLO cel mare este singurul care vă poate ajuta. Mi-a rezolvat problema pentru mine. Mi-a adus fostul înapoi în 48 de ore de consultație. Luați legătura cu marele Dr Isikolo e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să îl puteți WhatsApp/Viber la +2348133261196.

Anonim spunea...

Iubitul meu s-a despărțit de mine acum 2 luni, pentru că a simțit că-l înșel cu un prieten de-al meu bărbat, am încercat tot ce am putut să-i explic, dar a făcut ureche surda, am fost devastată emoțional pentru că l-am iubit cu adevărat până când Am văzut o postare pe internet despre DR ISIKOLO, care îi ajută pe oameni să-și recâștige iubitul pierdut, la început m-am îndoit dacă era real pentru că nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar am decis să-i dau o încercare, l-am contactat și mi-a spus eu ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. Procesul vrăjii de reunire a iubiților este foarte simplu și lucrează dezinteresat cu oamenii în același mod în care mi-a restabilit relația în 48 de ore și iubitul meu suna și implora împăcați-vă din nou cu mine, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă repara relația sau problema căsătoriei. Iată contactul lui, WhatsApp el pe: +2348133261196, e-mail-i (isikolosolutionhome@gmail.com)

Anonim spunea...

Numele meu este Nadia Brancusi. După ce a fost în relație cu bărbatul meu timp de patru ani, s-a despărțit de mine. Am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar. Mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el și l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. Am contactat un vrăjitor numit DR ISIKOLO care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să încerc, i-am trimis vrăjitorului prin poștă și mi-a spus că există nicio problemă că totul va fi bine înainte de două zile și că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile. a făcut vraja și, în mod surprinzător, în a treia zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu și am rezolvat diferențele și suntem fericiți împreună acum. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, de e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau de WhatsApp/Viber lui pe: +2348133261196

Anonymous spunea...

Sunt căsătorită cu soția mea de 6 ani și recent s-a despărțit de mine și m-a durut profund când mi-a spus să o las în pace și că nu mă mai iubește în ciuda faptului că i-am fost mereu credincioasă și sinceră. Am încercat toate căile s-o recuperez cumpărându-i ceea ce își dorește, așa cum am făcut întotdeauna și încă m-a lăsat cu inima zdrobită... acum are un nou iubit care m-a distrus și mai mult, până când un prieten de-al meu din liceu m-a îndrumat către doctorul Ibinoba. Acest om mi-a schimbat complet viața. Am urmat tot ce mi-a spus să fac și soția mea s-a întors. Am rămas uimit de tot ce s-a întâmplat exact așa cum mi-a spus el. Am avut încredere în tot ce mi-a spus și totul era adevărat. Îl puteți contacta, El vă va ajuta în orice aveți nevoie și vă va răspunde rapid odată ce îl contactați prin numărul său de whatsApp: +2348085240869, E-mail: dromionoba12@gmail.com

Sibulle Tamm spunea...

Vreau doar să profit de o altă ocazie pentru a depune mărturie ce a făcut din nou acest mare vrăjitor Voodoo Lord pentru mine. Când l-am contactat prima dată, el m-a ajutat să refac pacea, dragostea și fericirea în căsnicia mea, făcându-mă însărcinată și, de asemenea, făcându-mi soțul să nu mai trișeze și să înceapă să mă comport responsabil. Și acum tocmai l-a făcut pe soțul meu să obțină îndelungata promovare cuvenită la locul său de muncă, cu alte beneficii atașate. Acum este un alt nivel de fericire în familia mea datorită acestui mare, puternic și eficient vrăjitor. Contactați-l acum și cereți-i ajutor cu datele lui de contact voodooconnect60@gmail.com puteți folosi și whatsapp + 234 8097014925... Este capabil să facă minuni, a făcut din nou minuni pentru mine pentru a doua oară.

Gore spunea...

Am decis să petrec timp pe internet doar pentru a mă asigura că mulți oameni pot citi mărturia mea despre Voodoo Lord , care este un puternic vrăjitor din Africa. După ce iubitul meu m-a părăsit, am fost atât de singură și am decis să merg pe net pentru câteva sfaturi despre relații, nu am știut niciodată că acesta este planul de a-mi recupera iubitul. După ce am citit o mulțime de sfaturi pentru a-mi restabili relația, am aflat că Voodoo Lord are multe recomandări, așa că am decis că Voodoo Lord este persoana potrivită pentru job. L-am contactat pe Voodoo Lord prin detaliile lui pe care le-am văzut pe internet și nu am regretat niciodată că l-am contactat și am lucrat cu el. Lucrarea lui este 100% perfectă, fără efecte secundare, iar vraja mi-a adus rapid iubita înapoi la mine. A fost o astfel de ușurare .... îl puteți contacta și pentru ajutor prin e-mail ..... voodooconnect60@gmail.com,,,,,,, whatsApp  +2348097014925

Anonim spunea...

Numele meu este Lydia Antoniu. Când bărbatul meu m-a părăsit, am fost traumatizat și cu inima frântă și nu m-am putut obține luni de zile. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat. Am plecat într-un alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat din răsputeri să fiu, dar nu a ieșit pentru că nu puteam să-l iubesc. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi la mine. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR ISIKOLO din diferite puncte de vedere, am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu și, după 48 de ore, așa cum a promis, omul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde sunt și am inventat lucrurile și am devenit din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonim spunea...

Numele meu este Diana Mungiu. Necazurile conjugale m-au dus într-o mare încurcătură care, din păcate, a dus la divorțul de soțul meu. Am trecut prin multe timp de aproape un an. Am încercat să merg mai departe și nu am reușit pentru că aveam inima zdrobită și zdrobită și aveam doi copii de care să-i îngrijesc singur. În toate acestea, nu am încetat niciodată să-mi iubesc fostul soț și am tot încercat să repar uniunea noastră până când am aflat despre DR ISIKOLO, care era cunoscut pe internet pentru că ajută oamenii. A trebuit să-l contactez și să știu că mă poate ajuta și pe mine, ceea ce a făcut când l-am conformat. A restabilit legătura dintre mine și soțul meu și divorțul a fost anulat și suntem mai fericiți împreună chiar mai mult decât mi-am imaginat vreodată. Este de încredere și de încredere și în doar 2 zile, rezultatul muncii sale se va manifesta fără îndoială. Trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i puteți WhatsApp pe +2348133261196.

Anonim spunea...

LOTERIA MEA CÂȘTIGĂTORĂ A FOST POSIBIL NUMAI CU DR ISIKOLO
Bună, vreau ca toată lumea să mă ajute. Mulțumesc unui mare vrăjitor numit Dr Isikolo pentru că mi-a schimbat viața financiar, l-am contactat online pe Dr. Isikolo pentru a mă ajuta să mă rog pentru unele dintre jocurile mele de loterie pe care vreau să le joc, mi-a spus să-i trimit jocurile, așa că el se poate ruga pentru jocuri, ceea ce am făcut și mi-a spus că va dura două zile pentru a face rugăciunile la jocuri, a doua zi mi-a trimis un număr să joc și m-a asigurat că voi câștiga, nu am făcut-o. L-am crezut 100%, dar nu am avut de ales, am jucat jocul. așa că în acea zi credincioasă, m-am dus la biroul loto pentru a verifica jocul pe care mi l-a dat să-l joc și iată că eram cu 373.000 de euro mai bogat, nu puteam deschide gura, eram șocat că nu-mi venea să cred. Voi fi pentru totdeauna recunoscător Dr Isikolo. Și tu poți câștiga mai mult dacă te ajută și te poate ajuta să-ți recuperezi iubitul și alte probleme care au nevoie de soluții. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonim spunea...

Numele meu este Joana Buzărnescu și sunt aici să-i aduc recunoștință lui DR ISIKOLO pentru ajutorul acordat de a-mi salva relația. Iubitul meu m-a părăsit pentru că m-am temperat repede și m-am luptat cu el de mai multe ori din cauza nesiguranțelor, văzându-l vreodată aproape de orice altă doamnă. Nu am putut găsi o modalitate mai bună de a-l face să se întoarcă la mine și DR ISIKOLO a venit în ajutorul meu. Când l-am contactat, mi-a spus tot ce trebuia să știu despre cum vor fi restabilite dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu. M-am conformat și el a făcut treaba fără ezitare și imediat după 48 de ore, iubitul meu m-a sunat. Sunt fericit și plin de viață datorită bunăvoinței lui DR ISIKOLO. Îi îndemn pe oricine trece prin probleme să-l contacteze acum și cu siguranță te va ajuta. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau dacă preferați text WhatsApp: +234-8133261196

Anonim spunea...

Sotul meu s-a intors!!! După 1 an de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii și viața mea a fost spulberată. Am vrut să termin, aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost rupt emoțional în tot acest timp și viața pare fără sens. Într-o zi fidelă, în timp ce navigam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr DAWN. Unii au mărturisit că și-a adus înapoi fostul, alții au mărturisit că restaurează uterul și vindecă afecțiunile cu ierburi. Pe mine m-a interesat mai mult împăcarea cu soțul meu, pe care dr. DAWN a făcut posibilă aducerea soțului meu înapoi în 3 zile. Acum soțul meu s-a întors și de atunci trăim fericiți. Toate mulțumim Dr. DAWN. Aici, las contactul lui pentru toată lumea. Căci are orice fel de provocări,
E-mail ( dawnacuna314@gmail.com )
Whatsapp: +2349046229159

Anonim spunea...

Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe fiul meu și nu s-a întors niciodată până când a intervenit DR ISIKOLO. Povestea mea nu diferă de ceilalți care și-au făcut timp pentru a împărtăși lumii informații despre el. Am avut probleme maritale cu soțul meu, care l-au făcut să mă părăsească și să călătorească în alt oraș. La un moment dat am fost deprimat și am primit ajutor de nicăieri până am intrat în contact cu Dr. Isikolo care m-a ajutat. A restabilit dragostea și conexiunea dintre mine și partenerul meu și l-am primit înapoi după două zile, așa cum a promis. La fel ca toți ceilalți care vorbesc despre el, sunt aici să spun bine despre el și să-i mulțumesc pentru că a adus bucurie în viața mea din nou și amândoi sărbătorim sezonul sărbătorilor împreună ca o familie fericită. Nu va da greș dacă îi încerci să te ajute și pe tine. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonim spunea...

Casa mea a fost plină de probleme și mizerie nesfârșite care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Mă bucur să vă spun tuturor că dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR ISIKOLO pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i prin WhatsApp +2348133261196

Anonymous spunea...

Salut Lume! Numele meu este Katie Fisher, eu și soțul meu suntem căsătoriți de aproximativ 7 ani. Eram fericiți căsătoriți și aveam doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu se vede cu cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai păsa de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce răsfoiam pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr Ibinoba poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Așa că am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. Două zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și mi-a promis că nu va mai face asta niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim din nou fericiți împreună. Toate mulțumim Dr. Ibinoba. Dacă aveți nevoie de un psihic al vrăjii care poate arunca o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să-l contactați. El nu te va dezamăgi. Acesta este WhatsApp-ul lui: +2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com

Anonim spunea...

Mi-am pierdut căsnicia și casa frumoasă, distrusă de nefericirea când o văd pe soția mea plecând din cauza minciunilor cu care era hrănită și a nesiguranțelor care nu au fost niciodată adevărate. Am jurat de la început să nu fiu niciodată un trișor și m-am susținut pentru a mă asigura că îmi construiesc o casă fericită, dar, din păcate, ea nu a avut niciodată suficientă încredere în mine. Am rătăcit luni de zile încercând să o recuperez și am căutat ajutor din diverse surse, inclusiv din intervenția familiei ei, dar nu am avut niciodată succes. Am intrat în contact cu Dr. Isikolo, de care mă îndoiam la etapa anterioară cu care am luat legătura. A trebuit să păstrez speranța vie și să respect procedurile așa cum mi-a explicat totul. M-a asigurat de întoarcerea ei, care s-a întâmplat după două sau trei zile și încă nu am găsit cuvinte pentru a exprima cât de fericit și de recunoscător sunt cunoscând fiul meu și am avut mama lui acasă la noi. Le spun tuturor despre Dr. Isikolo și inima lui bună care ajută oamenii. Nu te va dezamăgi dacă îl încerci. Citiți mai multe despre Dr. Isikolo și contactați-l prin intermediul site-ului web: ( www.isikolotemple.com ) sau WhatsApp +2348133261196

Anonim spunea...

AM CÂŞTIG LA LOTERIE CU AJUTORUL DR ISIKOLO
În ultimul deceniu, am jucat întotdeauna jocuri de loterie cu speranța că într-o zi voi câștiga bani mari, dar asta nu s-a întâmplat niciodată și m-am gândit la ce aș putea face pentru a câștiga mare la jackpot-ul la loterie. Am făcut câteva cercetări pe internet și am dat peste o reclamă despre Dr. Isikolo care pregătește vrăji de loterie pentru cei care cred în lucrările sale. I-am explicat Dr. Isikolo situația mea și el mi-a pregătit o vrajă la loterie și mi-a dat niște numere pentru a juca la loterie și am făcut ceea ce a spus el fără nicio îndoială. V-ați putea crede că, pentru prima dată în viața mea, am câștigat suma de 786.000 de euro. Am crezut că visez până când am fost sunat de agentul de loterie să vin la birou să aranjez cum voi revendica banii. Acum viața mea s-a schimbat definitiv și sunt un șef al meu și poți fi și tu un șef al tău, luând legătura cu Dr. Isikolo pentru o vrajă la loterie. Faceți clic pe site-ul său. Examinați-i site-ul și contactați-l acum. (https://isikolotemple.com) sau e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.

Anonim spunea...

REDUCE-ȚI PARTENERUL LA VOI CU AJUTORUL VERITAL AL DR ISIKOLO.
Promit că voi împărtăși această mărturie peste tot în lume odată ce soțul meu se va întoarce la mine și astăzi, cu tot respectul, vreau să-i mulțumesc DR ISIKOLO pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să vă informez pe toți că există un vrăjitor care este real și autentic. Nu am crezut niciodată în niciunul dintre aceste lucruri până când soțul meu a plecat. Am avut nevoie de ajutor până l-am găsit pe doctorul Isikolo, un mare vrăjitor, și a făcut o vrajă de dragoste pentru mine și m-a asigurat că îmi voi primi soțul înapoi în două zile după ce vraja a fost făcută. Încă mă uimește cum dragostea și legătura dintre noi au fost restabilite și suntem mai fericiți împreună acum ca niciodată. Mai jos este adresa de e-mail dacă vă aflați în orice situație în care suferiți o rupere la inimă și vă asigur că, așa cum a făcut-o pe a mea, cu siguranță vă va ajuta și pe voi. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

Anonim spunea...

Scopul meu astăzi aici este să împărtășesc acest articol lumii despre modul în care doctorul DAWN m-a ajutat să-mi recuperez fostul iubit care s-a despărțit de mine acum 4 luni. Am încercat tot ce am putut să-l fac să vadă motive cu mine ca să ne putem continua relația, dar el m-a negat. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat gândul să intru pe internet pentru ajutor, am căutat corect și am văzut diferite recenzii despre Doctor DAWN și am insistat să încerc, contactându-l prin intermediul aplicației what's on (+2349046229159). Mi-a dat motive să trăiesc din nou și a pregătit o vrajă și mi-a spus că fostul meu iubit se va întoarce la mine în 28 de ore. Îți vine să crezi, fostul meu iubit s-a întors la mine și nunta noastră va avea loc în curând. Contacteaza-l acum!!! daca ai nevoie de ajutor.
*Pentru a-ți recupera relația/căsătoria

* Vindecă orice fel de boală.

*Recuperează-ți proprietatea.

* Câștigați bani sau rămâneți însărcinată, contactați-l:

dawnacuna314@gmail.com

Anonim spunea...

DR ISIKOLO ESTE SINGURUL SUFICIENT DE ÎNREDERE ȘI DE CINST PENTRU A-ȚI REDUCE FOȘTUL PARTENER LA VOI
Nu am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +234-8133261196.

Anonim spunea...

Bună, mă numesc Diana Grigorie și sunt aici pentru a spune mai multe despre Dr. Isikolo și lucrările sale bune. Viața nu are sens atunci când îți pierzi persoana iubită și te lupți cu traume emoționale care devin insuportabile. Mulțumesc lui DR ISIKOLO care mi-a venit în ajutor și mi-a oferit o soluție atunci când toată speranța era pierdută. În fața ochilor mei, bărbatul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă și am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l recupera, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor până am aflat despre DR Isikolo. Mi-a acordat atenția și sprijinul maxim de care aveam nevoie și a făcut tot ce a putut și a adus bărbatul meu înapoi la mine, iar rezultatul care se manifestă după 48 de ore încă mă uimește. Acum dragostea și fericirea noastră a fost reînviată și să lucreze mai bine pentru noi. Nu mai intrați în panică pentru că și DR ISIKOLO vă poate ajuta. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonim spunea...

Bună tuturor, mă numesc Monica Lupău din Las Vegas și sunt aici pentru a-i mulțumi și doctorului Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum îmi am bărbatul înapoi și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonim spunea...

CĂUTAȚI AJUTOR PENTRU A-ȚI REDUCE EXISTUL LA DVS., CONTACTAȚI ACUM DR ISIKOLO
Numele meu este Nadia Brancusi. Din abundența de bucurie, inima mea vorbește foarte bine despre DR ISIKOLO. A venit în ajutorul meu când viața mea a fost distrusă luni de zile. Iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă și nu știam că era controlat și hipnotizat. Am făcut tot ce am putut ca să-l fac să se întoarcă la mine, dar fără rezultat. A plecat din oraș cu doamna și nu am mai auzit de el și nici măcar nu l-am mai văzut. Am fost în căutarea ajutorului online când am citit despre modul în care DR ISIKOLO a ajutat alte femei care aveau aceleași probleme. L-am contactat și mi-a spus tot ce trebuie făcut, lucru pe care l-am respectat. Așa cum a promis, dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu partenerul meu au fost restaurate, iar el a fost curățat de farmecul întunecat pe care l-au pus asupra lui și s-a întors la mine după 48 de ore. DR ISIKOLO este sincer în a ajuta oamenii și vă poate ajuta dacă decideți astăzi să îl contactați. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196.

Anonim spunea...

Mă numesc Maria Ciorbă. N-am știut niciodată că oamenii ar putea fi atât de amabili, altruişti și uimitori până când DR ISIKOLO m-a ajutat cu problemele mele în căsătorie. Unirea mea cu soțul meu nu a durat până la un an când am început să avem probleme. Era atât de frecvent încât am căzut în depresie și am continuat să mă lupt cu ea și, în același timp, soțul meu m-a părăsit și a jurat să nu mă mai întorc niciodată. Nu știam ce să fac cu viața mea în acel moment. A trebuit să continui să caut ajutor până când DR ISIKOLO mi-a venit în ajutor. După ce a făcut consultările cuvenite, mi-a fost clar că fosta iubită a soțului meu l-a tot manipulat ca să-l poată primi înapoi. Mi s-a spus ce să fac de către DR ISIKOLO și cu toată siguranța, trebuie să obțin rezultatul după 2 zile pe care l-am respectat și el m-a ajutat și rezultatul a fost atât de uimitor. Acum soțul meu s-a întors la mine și ne concepem primul nostru copil cu căldură și fericire. dacă aveți probleme similare sau de dragoste, trimiteți-i un mesaj prin Viber/WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonim spunea...

POSIBILITATEA DE A RECIA FOTUL PARTENERULUI ÎNAPOI ESTE GARANTATĂ CU DR ISIKOLO. CONTACTATI-L ACUM
Sunt Alexandra Bucătaru și, în general, nu am știut că există o mare posibilitate pentru mine de a-mi reveni pe bărbatul meu până l-am cunoscut pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.

Anonim spunea...

Căsătoria MEA A FUNCȚIONAT DIN NOU CU AJUTORUL DR. ISIKOLO, CARE ESTE CEL MAI CEST VORAȘTOR PE CARE ÎL POȚI GĂSI
Eu sunt Helena Breban. Casa mea a fost plină de probleme și mizerie nesfârșite care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Mă bucur să vă spun tuturor că dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR ISIKOLO pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i prin WhatsApp +234-8133261196

Anonim spunea...

MULȚUMESC DR ISIKOLO M-A VENIT ÎN SALVARE ÎN CELE MELE MOMENTE MELE.
Eu sunt Anna Lupan. Eu și soțul meu ne-am luptat cu probleme maritale în ultimele 6 luni și nu știam că familia este creierul din spatele problemelor pe care le-am avut vreodată. Problemele au escaladat și în cele din urmă s-a mutat din casă. Eram singur cu fiica mea și viața era mizerabilă fără el lângă mine. Am făcut tot ce am putut pentru a pune capăt problemelor, dar fără rezultat. Așa că a trebuit să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO. Așa cum mi-am dorit mereu, mi-a auzit strigătul și mi-a venit în ajutor. A rezolvat problemele pe care le-am avut si eu si sotul meu am revenit impreuna si inca ma uimeste cand primesc rezultatul in 2 zile asa cum mi-a promis. Dacă ai probleme cu partenerul tău, contactează-l acum și el nu te va dezamăgi, deoarece este de încredere și de încredere. e-mail-i: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

Anonim spunea...

POSIBILITATEA DE A RECIA FOTUL PARTENERULUI ÎNAPOI ESTE GARANTATĂ CU DR ISIKOLO. CONTACTATI-L ACUM
Bună tuturor, sunt Alexandra Bucătaru. Nu am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 227 din 227   Mai noi› Cele mai noi»

Trimiteți un comentariu