Dieta cu cartofi

Dieta se bazeaza pe un aliment popular la romani, cartoful. Regimul se urmeaza timp de 14 zile si ai nevoie de 10 kilograme de cartofi in total.
In ziua 1 si ziua 2: cate un kg de cartofi pe zi, la pranz si seara cu branza de vaci si verdeata, ceapa verde - 2 kg.
Restul de 8 kilograme se vor consuma in restul zilelor.

Exemple de meniuri:

Mic-dejun
- 2 felii de paine uscata, o lingura de branza de vaci, o banana.
- o felie de paine cu seminte cu unt, carne de vita la conserva, 2 rosii, ceapa verde.

Snack
- 100 grame de fructe proaspete.
- supa de cartofi.

Pranz/ Cina
- 300 grame de cartofi cu branza de vaci slaba si verdeata.

- O data la doua zile un meniu de rasfat: Cartofi la cuptor cu peste. Cand se racesc se taie pe lung si se scobesc. O ceapa tocata, o lingura mare de ton cu mustar si cartofii scobiti de amesteca si apoi se umplu cartofii si se toarna smantana deasupra. Se lasa 20 de minute la cuptor.

-200 grame de cartofi tocati marunt cu o ceapa tocata tocata se prajesc 5 minute. Dupa ce se iau de pe foc se consuma cu sunca si o rosie.

125 de grame de cartofi se fierb si se feliaza. 100 grame de peste se prajeste in putin ulei. Ambele se servesc cu salata, morcov, castravete si un dressing la alegere.

0 comments:

Trimiteți un comentariu