Alimente pentru abdomenul plat

Ce ar fi insa daca ti s-ar spune ca abdomenul tau poate sa arate mai suplu doar daca esti atenta la ceea ce mananci, fara sa fii nevoita sa faci exercitii fizice?

Vitamina C

Alimentele bogate in vitamina C - cum ar fi citricele, capsunile sau pepenele galben - pot duce la reducerea nivelului de grasime din corp. Descoperirea legaturii dintre vitamina C si subtierea taliei a fost facuta in urma efectului invers pe care il provocau dietele slabe in vitamina C, care duceau la marirea taliei.

Ceai

Studiile au aratat ca femeile care consuma ceai se ingrasa mai greu fata de cele care nu obisnuiesc sa bea ceai, conform Jurnalului American al Clinicilor specializate pe nutritie. Secretul sta in antioxidantii pe care ii contine orice tip de ceai, in special cel verde si cel alb.

Banane

Obisnuieste-te sa mananci zilnic cate o banana. Fructul contine peste 400 de mg de potasiu, potasiu care controleaza cantitatea de sodiu din organismul tau. Asa ca inlocuieste dulciurile si chipsurile cu banane si vei vedea diferenta in timp.
Alimente care scad glicemia

Serveste macar o data pe zi o masa alcatuita din alimente care iti scad glicemia. Din aceasta categorie fac parte legumele (nu insa si cartofii), cerealele, orezul, fructe, cum ar fi grefa si afinele. Acest tip de alimente te ajuta sa nu mai simti foamea o perioada mai lunga de timp, dandu-ti impresia de satietate.

Si dulciuri, dar cu miscare inclusa

Stiu ca nu poti renunta totusi la dulciuri. Organismul isi cere partea de "dulce" pe care nu i-o poti refuza. Tine cont insa ca dupa fiecare zi in care ai consumat ceva dulce sa faci miscare: fie mers pe jos in loc de luat autobuzul, plimbare prin parc sau jogging.

Aceste alimente nu trebuie sa fie singurele care alcatuiesc meniul tau zilnic. Pot fi insa asociate cu succes dietei pe care o tii deja.

0 comments:

Trimiteți un comentariu