Femei care inebunesc barbatii

Cand vine vorba de dragoste, noi, femeile, avem tendinta sa reactionam diferit, de la caz la caz. Unele dintre noi sunt mai preocupate de cariera, altele se dedica complet barbatului de langa ea si sufera de fiecare data cand ceva nu este in ordine, altele prefera sa domine intr-o relatie.

Fiecare dintre noi trece prin mai multe schimbari de comportament atunci cand este un barbat la mijloc. O femeie are o latura dominanta a personalitatii sale dar are si anumite tendinte comportamentale care isi fac simtita prezenta in diverse situatii. Mai jos sunt descrise cateva tipuri de femei si cateva stari sufletesti prin care acestea trec.

Femeia de cariera

Ai o relatie dar ai tendinta de a nu da mare importanta lucrurilor care se petrec in ea iar, de cele mai multe ori, barbatul de langa tine iti reproseaza ca esti mai interesata de cariera decat de el.
Tu, organizata si rece, capabila sa iti stapanesti emotiile, il lasi sa vorbeasca singur, timp in care tu iti vezi de treaba. Chiar daca il iubesti preferi sa sacrifici dragostea in favoarea carierei. De cele mai multe ori, relatiile de acest gen nu dureaza iar, partenerul care tanjeste dupa atentie si dragoste alege sa isi caute refugiu in bratele altei femei. Dupa o astfel de ruptura, tu, femeia interesata mai mult de cariera, fie te refugiezi si mai tare in viata profesionala, fie constientizezi ca ai gresit si incerci sa repari situatia.

Romantica incurabila

Il iubesti atat de mult si iti doresti atat de multa protectie din partea lui... Iubitul tau, la inceput, iti va adora firea visatoare si iubitoare dar, la un moment dat, poate sa iti spuna ca se simte sufocat. Simti ca iti fuge pamantul de sub picioare cand auzi asemenea cuvinte spuse de catre persoana pe care tu o adori. Vei plange si vei ramane cu un semn de intrebare in legatura cu dragostea pe care el ti-o poarta... Aici nu este vorba ca nu te iubeste sau ca tu il iubesti mai mult pe el ci, despre simplul fapt ca tu, prin atata daruire fata de el nu ii dai ocazia sa iti arate adevaratele sentimente.

Ultraprotectoare

Ai tendinta de a-ti proteja iubitul chiar mai mult decat este cazul. El te iubeste si te apreciaza pentru ceea ce esti dar, cateodata, simte nevoia de a lua si singur decizii. Asta nu inseamna ca nu vrea sa ai grija de el ci ca, in anumite momente, poti deveni pisaloaga insistand. Nu te supara daca nu va tine cont de parerea ta, gandeste-te cum ar fi ca el sa iti faca exact acelasi lucru pe care i-l faci tu... Cu siguranta vei incerca sa renunti la aceasta tendinta de "mama" a iubitului tau.

Fetita neastamparata

Cand vine vorba de viata sentimentala, in tine zace nostalgia copilariei. Ai tendinta sa il alinti ca pe un bebelus, sa-l ciupesti de obraji, lucru pe care el il considera pur si simplu adorabil! Insa, atunci cand esti suparata devii fetita neastamparata, capricioasa si rautacioasa, care s-ar certa neincetat numai pentru a demonstra ca are dreptate chiar si atunci cand nu e cazul. El te iubeste pentru ceea ce esti chiar daca ai tendinta de a exagera dar, sa nu fii surprinsa atunci cand iti va cere sa te maturizezi.

Sefa autoproclamata

Iti place sa conduci, sa controlezi totul in jurul tau, atat intr-o relatie cat si in viata de zi cu zi. Iubitul tau te accepta asa cum esti insa, in anumite momente, rabufneste. De cele mai multe ori poate ca evita o astfel de rabufnire, evita sa te contrazica pentru ca e constient ca nu prea are sanse de reusita. Ce e de facut in acest caz? Incearca sa te controlezi sau macar nu mai face ca fiecare afirmatie a ta sa semene cu un ordin. Astfel, vei evita alte discutii, chiar certuri cu persoana iubita.

Tipul femeii casnice

Tot ceea ce iti doresti este o ambianta familiala calda, protectoare si esti mereu preocupata de camin. Arata-i iubitului tau ca exista pentru tine si alt univers. Mergeti in vizite, la film, la concerte si, de ce nu, organizati petreceri. Aranjeaza-te, machiaza-te, atrage-l cu sex-appeal-ul tau. Nu prezenta dezinteres fata de infatisarea ta. Daca ajungi sa te procupi atat de tare de treburile casnice si sa faci abstractie de look-ul tau, vei face o mare greseala. Cu timpul risti sa nu mai fie atras de tine daca nu te ingrijesti asa cum o faceai inainte.

Petrecareata

Esti adepta petrecerilor, iti place sa iesi in club, sa dansezi... Dar, de cele mai multe ori, fara el si asta ii da de gandit. Pentru a evita astfel de probleme intreaba-l daca vrea sa te insoteasca. Cateodata chiar te va refuza din cauza unor probleme sau din cauza oboselii si te vei duce doar tu cu fetele.

Irationala

Cand esti nervoasa, nimic nu iti sta in cale. Treci brusc de la o stare la alta si tipi la toata lumea sau iti versi nervii pe el. Incearca sa te controlezi, asa vei evita o cearta. Mai bine povesteste-i ceea ce ti s-a intamplat. Cu siguranta te va sfatui si iti va oferi o seara placuta, linistitoare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu