Retete cu putine calorii: Paine umpluta cu tocanita de pui 730Kcal

Ingrediente pentru 4 portii:
-2 piepturi de pui dezosate (800 grame),
-1 ceapa, 1 ardei gras verde,
-2 morcovi, 4-5 betisoare de telina,
-3 catei de usturoi,
-2 linguri cu ulei,
-2 lingurite cu faina alba,
-1/2 de cub pentru supa de pui (dizolvat in 125 ml de apa),
-1 lingura cu suc de lamaie,
-sare, piper alb macinat,
-piper Cayenne,
-1 paine taraneasca rotunda (750 grame),
-1 lingura cu smantana.

Mod de preparare

Carnea se taie in cuburi. Se spala ceapa si se taie marunt. Ardeiul se curata si se taie in opt bucati.
Morcovii se curata, dupa care se taie in rondele subtiri. Telina se spala, se curata si se taie in felii subtiri. Usturoiul se curata si se toaca marunt.
Se prajeste carnea intr-o tigaie cu ulei, apoi se scoate. Restul de ulei se toarna peste zeama ramasa, dupa care se caleste ceapa, ardeiul, morcovul si telina la foc mediu pentru 3 minute, amestecand continuu.Dupa aceasta se adauga usturoiul si apoi faina. Se adauga supa de carne si sucul de lamaie si in cele din urma carnea. Se presara piper, piper Cayenne si se lasa vasul sa fiarba pe foc pentru 10 minute.Capacul de paine se taie, se scobeste interiorul, lasandu-se o crusta de 2 cm. Apoi se adauga smantana in tocanita si se presara piper si sare. Se toarna in paine si se serveste imediat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu