Ingrediente:
- 2 bucati piept de pui fara piele si fara os taiate in jumatati
- ¼ lingurita sare
- ¼ lingurita piper negru
- ulei de gatit
- 2 linguri ceapa rosie tocata
- 6 linguri sirop de artar
- ¼ cana mustar Dijon
- 1 lingura apa
- 1 lingura marar tocat
- 1 lingura coaja de portocala rasa
Mod de preparare:
Fiecare bucata de pui se bate pentru a deveni mai subtiri, apoi se presara cu sare si piper. O tigaie de teflon se pune pe foc, se adauga uleiul de gatit apoi se adauga puiul care se gateste cate 4 minute pe fiecare parte. Se scoate puiul din tigaie, se da focul la mediu si se adauga ceapa care se caleste timp de 1 minut. Se adauga siropul si restul ingredientelor. Se lasa la calit cateva minute. Puiul se serveste cu sosul din tigaie.
0 comments:
Trimiteți un comentariu