Retete cu putine calorii: Carne tocata, coapta sub paine 510Kcal

Ingrediente pentru 6 portii:
-200 grame faina alba,
-sare, ½ cub de drojdie uscata,
-1 galbenus, 1 ceapa mare,
-3 catei de usturoi,
-1 ardei gras rosu,
-1 lingura cu ulei de masline,
-600 grame carne tocata amestec,
-1 conserva de rosii (400 grame),
-1 lingurita cu cimbru,
-sare, piper alb macinat,
-1 lingurita boia,
-150 grame cascaval

Mod de preparare
Se amesteca faina, 1 lingurita cu sare, drojdie uscata, galbenusul si 100 ml apa calduta. Se acopera amestecul si se lasa sa creasca timp de 45 de minute.
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Ardeiul se curata si se taie cuburi. Ceapa si usturoiul se caleste in ulei, apoi se adauga carnea, se amesteca mereu. Se adauga ardeiul, rosia, dupa care se presara piper, cimbru, boia si sare.
Se mai lasa pe foc timp de 15 minute, dupa care se lasa putin la racit. Se adauga cascavalul si se intinde amestecul in vasul termorezistent (uns cu unt).
Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Se acopera carnea tocata cu aluat si se coace in cuptor timp de 40 de minute, pana cand painea capata o nuanta maronie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu