Ingrediente:
1 lingura rozmarin, tocat
1 lingurita salvie
½ lingurita oregano uscat
4 bucati de piept de pui, fara piele si fara os, taiat in jumatate
50 ml supa de pui, fara grasime (doar zeama)
200 g zmeura conservata
½ lingurita mustar
1 lingurita frunze proaspete de rozmarin, tocate
Mod de preparare:
1. Incalziti cuptorul la 175 de grade.
2. Intr-un vas mic, amestecati rozmarinul tocat, salvia si oregano.
3. Condimentati bucatile de piept de pui, pe ambele parti, cu compozitia de ierburi. Puneti bucatile de piept de pui intr-o tava si turnati supa de pui pe deasupra.
4. Bagati tava in cuptor si lasati 20 de minute.
5. Intr-un vas pentru microunde, puneti zmeura si incalziti-o pentru 20-30 de minute ca sa se inmoaie. Amestecati in vas mustarul si rozmarinul.
6. Intindeti aproximativ 1 lingura de compozitia cu zmeura peste fiecare bucata de piept de pui.
7. Mai lasati la cuptor inca 10 minute si serviti.
0 comments:
Trimiteți un comentariu