Cum sa te machezi daca ai ochii verzi

Este esential pentru toate femeile inzestrate de mama-natura cu ochii verzi sa cunoasca combinatia perfecta a nuantelor pentru a-si desavarsi machiajul ideal.
Nuantele fardurilor trebuie sa fie in concordanta cu cele ale eyeliner-ului si ale mascarei. Iata cateva trucuri pentru un machiaj perfect:
Fard de pleoape
Fardul este cea mai importanta piesa a machiajului ochilor.
Culoarea care se potriveste perfect ochilor verzi este movul, violetul Dar si tonurile de maro evidentiaza verdele ochilor tai. De asemenea, rozul deschis si nuantele de crem pot fi folosite pentru un machiaj perfect.
Pentru un look dramatic, incearca sa folosesti in coltul exterior si pe arcada ochilor verde inchis sau kaki.

Eyeliner

Un creion de ochi maro inchis ar fi ideal pentru machiajul ochilor verzi. Insa, incearca sa nu folosesti o culoare care sa fie in contrast cu nuanta fardurilor folosite.
Eyeliner-ul negru sau gri este de asemenea o alternativa. Poti apela la creionul de ochi verde numai in cazul in care vrei un look mai dramatic sau optezi pentru smokey eyes.

Mascara

Culorile ideale ale rimelului sunt maro inchis si negru. Nu folosi mascara verde sau albastra pentru ca iti va ruina intreg machiajul, dramatizand in exces ochii. Culoarea naturala a ochilor tai va fi camuflata de verdele din mascara si de restul machiajului. De asemenea, nicio nuanta de albastru nu se potriveste ochilor verzi. Cel mai bine este sa te limitezi la tonurile de maro!

Machiaza-te perfect!

Acum ca amachiaj ochi verzim stabilit care sunt nuantele de fard, eyeliner si mascara care se potrivesc ochilor verzi, este timpul sa invatam si care este procedura corecta pentru a aplica machiajul.

Pasul 1: Spala-ti fata cu un gel special de curatare care sa nu contina sapun.
Pasul 2: Foloseste un primer pentru pleoape care va netezi intrega suprafata a lor si va favoriza aplicarea fardului.
Pasul 3: Alege culoarea fardului pe care doresti sa il aplici. Acum, intrebarea este cum sa il aplici?
Aplica nuanta cea mai inchisa incepand cu coltul interior pana in cel exterior, trasand o linie din ce in ce mai groasa, insistand pe arcada ochiului. Poti folosi doua sau mai multe nuante pe pleoapa, aplicand-o pe cea mai deschisa in interior. Culoarea cea mai inchisa trebuie sa fie intotdeauna cea aplicata la nivelul arcadei, pentru a evidentia si lumina zona ochilor.
In coltul interior si sub sprancene (exact deasupra fardului inchis la nuanta) se aplica un fard mai deschis si sidefat. Asigura-te ca amesteci cele doua culori de fard in zona in care se unesc pentru a nu ramane o linie inestetica intre cele doua.
Pasul 4: Alege nuanta de eyeliner pe care vrei s-o folosesti. Traseaza o linie continua incepand cu coltul interior al ochilor pana in cel exterior.
Pasul 5: Intoarce-ti genele cu un clestisor special si apoi aplica mascara. Este de preferat sa folosesti un rimel rezistent la apa, pentru un efect de durata.

1 comments:

Anonim spunea...

jfnfvuhtnbfyft

Trimiteți un comentariu