Retete cu putine calorii: Fileuri turcesti in sos de mustar

Ingrediente:
* 2 catei usturoi
* 1/4 legatura patrunjel
* 1 lingura ulei de masline
* 4 fileuri turcesti
* 1 lingurita de margarina
* 4 linguri de vin
* 2 linguri mustar Dijon
* 15 g unt
* sare
* piper
Mod de preparare:
Se curata si se toaca usturiul si patrunjelul. Se amesteca cu uleiul de masline. Fileuruile se condimenteaza cu sare si piper. Se preseaza bine in amestecul de usturoi si patrunjel, pana cand se acopera ambele parti ale fileului.Se pune o tigaie pe foc si se unge cu margarina. Se prepara fileurile pe ambele parti apoi se aseaza intr-o farfurie intinsa. Intr-o cescuta, se amesteca vinul si mustarul si se toarna in tigaie. Se lasa la scazut si se amesteca cu o spatula.Se adauga untul si se formeaza un sos. Se toarna sosul peste fileuri

0 comments:

Trimiteți un comentariu