Afla ceea ce nu stiai despre atractie

Culoarea care te face mai senzuala
Nu degeaba se spune ca "rosu este culoarea pasiunii". Barbatii considera ca femeile care poarta rosu sunt mai senzuale. Explicatia pare sa aibe legatura cu simbolurile culturale ce asociaza culoarea cu romantismul dar si cu instinctele primare, prin care culoare rosie este asociata cu sexul.

Barbatii sunt mai frumosi atunci cand esti ametita
Alcoolul dauneaza sanatatii, dar este benefic relatiei. Testele au confirmat ca dupa ce au baut un pahar de vin, femeile nu mai observa detaliile asimetrice ale fetei celui cu care stau de vorba. O data depasita barieta fizica, atractia sexuala este mai puternica.

Anumite miresme starnesc pasiunea
Se pare ca una dintre aromele care ii inebunesc pe barbati este cea de levantica.
In cazul sexului frumos, cele mai "excitante" arome sunt cele de castravete si lemn dulce.

Omul potrivit, la locul potrivit
Poate o saptamana intreaga ai "visat" la tipul la tipul de la sala, dar intr-o dimineata l-ai remarcat pe vecinul de la doi. Medicii spun ca femeile aflate la ovulatie manifesta o oarecare slabiciune pentru barbatii cu trasaturi dure si muschi bine conturati, in timp ce femeile aflate la menstruatie isi doresc barbati cu trasaturi mai fine.

Stresul echivaleaza cu tensiunea sexuala
Un barbat care trece printr-o perioada extrem de tensionata sau de stresanta are mai mari sanse sa-ti faca avansuri decat unul care nu trece printr-o asemenea situatie.


Daca semeni cu mama lui, ai toate sansele sa fii cu el
Diverse cercetari au stabilit ca barbatii se simt mai atrasi de femeile care le amintesc de mama lor. Specialistii au numit-o "amprenta sexuala" - ceea ce sugereaza ca fetele pe care le agream atunci cand suntem mari, ne sunt intiparite in memorie din perioada copilariei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu