Cat conteaza prima intalnire?

Primele trei elemente care "sar in ochi" sunt: parul, ochii, gura (zambetul), si sunt urmate indeaproape de postura, imbracaminte, picioare, fund, maini (in special, unghiile).
In cazul in care nu te gasesti indeajuns de atragatoare pentru a suci mintile unui barbat inca de la prima vedere, iata cateva trucuri pentru a imbunatati acest lucru:


Ochii
Adesea citati ca "oglinda sufletului", ochii sunt pe prima pozitie in topul celor mai remarcate elemente la prima vedere si, implicit, pentru prima impresie.
Cauta toate tips-urile posibile din arta machiajului pentru a-ti face ochii fermecatori. Putin fard, un creion kajal, mascara si putin corector ar putea fi indeajuns.
Odihneste-te! Ochii rosii si plini de cearcane nu sunt deloc atractivi.
Priveste drept in ochi barbatul cu care ai intalnire, mai ales atunci cand purtati o conversatie. Acest lucru arata ca ai incredere in tine si ca esti interesata de el.

Zambetul
Iti poti da seama cu ce fel de persoana stai de vorba numai dupa zambetul acesteia. Nu schita un zambet fals, fii naturala! Si dantura conteaza destul de mult, dar si buzele. O buna igiena orala si buzele date cu putin gloss, fac ca zambetul sa fie mult mai atragator.
Buzele frumoase tanjesc sa fie sarutate!

Parul
Parul are feromoni, care au un rol foarte important in atractia sexuala. Un par curat, stralucitor si frumos parfumat poate innebuni barbatii. Joaca-te cu degetele prin par, zambeste si sigur vei fi remarcata.

Mainile
Multi barbati sunt atrasi de maini si de unghiile curate si frumos conturate. Asa ca protejeaza-ti mainile de conditiile vitrege de afara cu diverse creme si lotiuni aromate. Unghiile joaca un rol foarte important, asa ce trebuie sa fie curate si aranjate. Fie ca le dai cu lac, fie ca alegi o oja colorata, unghiile trebuie sa aiba o forma placuta si sa nu fie exfoliate si murdare.

Postura
Nu merge cu capul in jos sau cocosata! Sub nicio forma nu vei fi atragatoare asa. Stai dreapta, nu tine privirea mereu in jos si misca-te natural!

Hainele
Imbracamintea este precum o oglinda catre personalitatea ta. Fii feminina, poarta cu incredere fustele, rochiile, pantalonii si bluzitele care te avantajeaza. Nu te acoperi din cap pana in picioare si nu purta intotdeauna aceeasi culoare. Joaca-te cu nuantele, fii indrazneata! Atragi atentia mult mai mult daca esti imbracata in culori deschise, puternice sau contrastante. De asemenea, imbracamintea mulata pe corp este mult mai sexi decat una foarte larga, care iti camufleaza toate formele corpului.

Personalitatea
Personalitatea ta nu este ceva ce poate fi schimbat foarte usor. Asa ca simte-te bine in pielea ta pentru ca, in acest fel, si ceilalti din jurul tau se vor simti in largul lor cu tine.

Picioarele si fundul
Barbatii se dau in vant dupa picioarele lungi, drepte, nu prea slabe dar nici prea rotunjoare, dar si dupa fund.
In general, cand mergi pe strada si un tip se uita la tine, la fata ta, sa fii sigura ca va intoarce capul sa iti priveasca posteriorul si picioarele.
Fundul bombat si picioarele frumoase atrag ca un magnet barbatii!

0 comments:

Trimiteți un comentariu