Lucruri pe care le poti face cu iubitul dezbracat

Si pentru ca tu esti femeia lipsita de inhibitii iata cateva ponturi pentru a-ti excita partenerul inainte de a incepe actul sexual propriu-zis.


1.Nu te grabi sa te dezbraci. Scoate-ti hainele de pe tine, una cate una si lasa-l sa te admire cateva momente numai in lenjeria intima. Cu siguranta o sa-i starnesti toate fanteziile.
2.Incita animalul din el. Si nu, nu este vorba de violenta, ci de pozitii.
Provoaca-l la diverse pozitii "in picioare": lasa-l sa te tine in brate, cu spatele lipit de perete si fie el cel care domina actul.
3.Exploteaza-ti toate atuurile. Buzele, sanii sau limba ta nu sunt singurele "ajutoare" pe care le ai in pat. Incearca sa-i exciti toate simturile profitand de: parfumul tau preferat, un sirag de margele pe care sa-l plimbi suav pe abdomenul lui, bikinii tai din matase cu care sa-i atingi usor piele, parul tau care are o textura moale si da o senzatie placuta pe piele.
4.Stai deasupra. In general femeile prefera ca barbatul sa stea desupra si sa preia controlul, insa se pare ca si lor le face mare placere sa se lase contolati din cand in cand. Atunci cand esti tu deasupra, partenerul tau te poate admira in timp ce te misti si-n plus, ai avatajul ca poti sa-l privesti tot timpul in ochi - ceea ce duce la o apropiere maxima intre voi. Un alt secret al acestei pozitii este ca ea "amana" putin orgasmul lui.
5.Faceti dus impreuna. Un preludiu excelent este dusul impreuna, care va permite sa va si jucati putin. Apa calda, curgand in siroaie pe trupurile voastre goale, parfumul impietor al cremei de dus, apropierea corpurilor voastre si saruturile iminente nu pot decat sa trezeasca placerea, care se va dezlantui in contiunuare in pat.
6.Incearca un nou numar: 77. Notorietatea si eficienta pozitiei 69 sunt incontestabile, insa poate ar fi timpul sa incercati si altceva. 77 este o pozitie ce si-a luat numele din modul in care arata corpul tau si al partenerului tau in timp ce faceti sex: amandoi stati intinsi pe o parte, el in spatele tau, tu cu fundul in poala lui. Miscarea in-out o coordoneaza el, in timp ce tu nu faci decat sa te conformezi.
7.Gaseste un nou loc al placerii. Renunta la pat si incearca noi pozitii, in noi locuri. Dormitorul nu este singurul loc din casa unde va puteti iubi. Poate chiuveta de la baie, masina de spalat sau biroul de lucru sau poate capota masinii din garaj vor deveni noua senzatie.
8.Nu subestima valoarea sexului oral. Placerea barbatilor, sexul oral, nu trebuie sa lipseasca din "meniu" daca tinzi spre o partida de sex excelenta. Adauga noi valente sexului oral si, in timpul prestatiei, incearca ca sa-i faci si un masaj usor sau sa-i mangai usor fesele.
9.Transforma-l in desertul tau. Frisca, sampanie, capsuni, inghetata, miere, ciocolata etc,etc,etc. toate aromele si combinatiile de arome care tie iti plac foarte mult merita sa le "gusti" de pe trupul lui gol.
10.Vorbeste-i fara cuvinte. Tine-l de mana sau doar de un deget si fa-l sa inteleaga ca-ti place ceea ce face strangandu-l usor. La fel te poti juca cu parul lui, in timp ce el se plimba cu buzele pe trupul tau, si atunci cand atingerile lui te excita ii dai de inteles acest lucru tragandu-l usor de par.

0 comments:

Trimiteți un comentariu