Noul trend pe 2010: Buzele portocalii

Sezonul de primavara-vara 2010 readuce culoarea in machiaj, in vederea crearii unui look absolut fabulos.
Atragand atentia asupra buzelor, care intotdeauna au fost considerate sexi, make-up artistii au decis: culoarea anului este portocaliul! Ce alta culoare ar putea sublinia cu mai mult succes buzele si sa le ofere un aer deosebit de sexi decat portocaliul?

Energia si atractivitatea data de buzele portocalii este uimitoare, modelele care au adoptat acest look aratand absolut adorabil.Se pare ca portocaliul le-a dat si o atitudine deosebit de calda si de jucausa, nu numai o gura incantatoare.Pentru ca nu tuturor li se potriveste o singura nuanta a unei culori, o gama intreaga de nuante de oranj a iesit pe piata.
Oranjul exprima multa caldura, sezonul de primavara-vara asortandu-se intru totul noului trend al anului 2010.
Prada, Sonya Rykiel, Giambattista Valli si Loewe sunt doar cateva dintre numele celebre care au decis ca buzele portocalii sunt cele mai sexi si in voga. Marturie stau prezentarile lor de moda, in care modelele au surprins prin culoarea buzelor, dar si prin atitudine.
Fie ca vei opta pentru buzele lucioase si portocalii de la Prada sau pentru light orange-ul pe care l-au afisat cei de la Loewe, un singur lucru este cert: vei arata fabulos!

0 comments:

Trimiteți un comentariu