Retete culinare: Tort cu banane, cocos si branza

Ingrediente:
300 g biscuiti de cacao,
50 g unt,
350 g branza proaspata,
75 g zahar,
50 g cocos,
2 linguri lichior de cocos,
2 banane,

125 g ciocolata amara,
1 pachet gelatina,
3 linguri apa,
150 g frsica.

Pt decorat
1 banana,
suc de lamaie,
glazura de ciocolata.

Mod de preparare:
Biscuitii se rup bucatele mici, si se amesteca bine cu untul. Compozitia se pune intr-o forma si se apasa bine.Branza si zaharul se amesteca bine, si apoi se adauga lichior-ul de cocos si cocosul. Se adauga si bananele pasate si se amesteca cu branza, iar apoi se mai adauga ciocolata amaruie (facuta bucatele).
Gelatina se amesteca cu compozitia de mai sus dupa care se adauga si frisca bine batuta. Compozitia se pune peste blatul de biscuiti si se pune la frigider pana cand crema se intareste.

0 comments:

Trimiteți un comentariu