Lucruri pe care femeile nu isi doresc sa le auda in pat

Poate e dur, dar chiar daca esti un adevarat zeu in pat, micile scapari verbale nu vor fi iertate de prietena ta. Evita sa devii “tipul care a strigat dupa mami” si elimina aceste replici din vocabularul tau “murdar”.

Who’s your daddy?
Este un cliseu cam dubios, care ne face instant sa ne gandim la batranii nostri tati, ceea ce evident ne cam taie tot cheful. Plus, atunci cand suntem in pat, vrem sa fim tratate ca egale, ca partererele voastre, ca o Bonnie pentru Clyde, nu o novice.

Ce faci, plangi?
Poate e pentru ca te iubeste, sau poate pentru ca nu a mai avut niciodata un orgasm mai bun. Ni conteaza ce inseamna lacrimile ei, tot ce trebuie e sa fii intelegator.

Ei bine, asta a fost distractiv
Atunci cand dormim cu un barbat pentru prima data, nu ne putem abtine sa nu ne intrebam daca nu suntem inca una pe lista lui. Deci, atunci cand faci un astfel de comentariu, mai ales daca imediat te vedem intinzandu-te dupa boxeri, mai mult ca sigur o sa ne sperie.

Burtica ta e atat de moale
Ne place cand ne complimentezi corpul, dar ai face bine sa te asiguri ca este o parte de care suntem mandre, inainte de a o lauda in pat. Nu conteaza cat de mult ne adori formele, daca atragi atentia asupra unui lucru de care nu suntem mandre ne va atata instant libidoul.

Slava Domnului!
Asta se aplica oricarei alte zeitati, fie el Iisus, Allah sau Buddha. Indiferent ce ai crede, sexul chiar nu este momentul sa aduci religia in discutie. Exceptie fac doar jocurile erotice de genul “naughty Catholic schoolgirl”.

Numele unei alte femei
Asta chiar nu are nevoie de vreo explicatie, deci hai sa vedem ce poti face pentru a te revansa. In primul rand, cere-ti scuze. Apoi cere-ti iertare. Din nou, scuze. Si apoi un masaj de cateva ore.

0 comments:

Trimiteți un comentariu