Un dressing bine aranjat

Spatiul este cel mai mare dusman atunci cand vorbim despre amenajarea locuintei, mai ales atunci cand stai la bloc si ai o camera sau doua. In ciuda spatiului mic nu trebuie sa renunti la ideea de a avea un loc al tau in care sa-ti tii hainele. Daca esti o femeie de business iti vei da seama ca dressingul are o importanta la fel de mare ca si anumite haine.

Degeaba iti place sa faci cumparaturi si sa te imbaci cat mai frumos cu haine speciale, daca nu stii sa le intretii. Imagineaza-ti cum ar fi sa nu ai imbracamintea pusa la locul ei: lenjeria intima ar fi amestecata cu camasile, cu sosetele si cu pantalonii, toate puse la un loc. In fiecare dimineata vei fi nervoasa ca pierzi timpul cautand o anumita bluza sau pantaloni, in plus le vei gasi sifonate. Sau lucrurile tale vor capata un miros ciudat pentru ca au stat intr-un loc nearisit sau amestecate cu lucruri deja purtate.

Cum trebuie sa arate un dressing?
De obicei spatiul amenajat pentru a depozita imbracamintea si incaltamintea trebuie sa fie bine luminat, aerisit sa ai o oglinda mare si eventual sa ai masuta de calcat la indemana. Dressingul nu trebuie amenajat, ci daca vrei poti sa decorezi cu cateva corpuri de iluminat. Important este sa ai cat mai multe rafturi, sertare si umerase. In fiecare sezon ar trebui sa faci ordine, pentru a scoate mai in fata hainele de care ai nevoie si sa nu pierzi timp cautandu-ti hainele. In plus atunci cand scoti in fata lucrurile de sezon iti va fi mai usor sa te orientezi atunci cand vrei sa te imbraci.

0 comments:

Trimiteți un comentariu